overloon nieuws

Home » Nieuws » ZooParc Overloon heeft het zwaar door coronacrisis: ‘Dit moet geen maanden duren’

ZooParc Overloon heeft het zwaar door coronacrisis: ‘Dit moet geen maanden duren’

Gepubliceerd op 15 april 2020 om 16:38

OVERLOON - ZooParc Overloon heeft het financieel zwaar. De dierentuin is al sinds 14 maart gesloten en loopt alle inkomsten mis. Tegelijkertijd eten de dieren er niet minder om. Deze crisis moet dan ook geen maanden gaan duren.

Door Mirte van Rooijen 15-04-20,Deze lente was er bij ZooParc Overloon een geboortegolf van elf jonge dieren: van kangoeroes tot brazzameerkatten. Ook mocht de dierentuin laatst een nieuw cheetagezin uit Frankrijk huisvesten.Er is genoeg te beleven in de dierentuin, maar niemand die het zietDe dierentuin is gesloten vanwege de coronamaatregelen. Wanneer ze weer open mag is nog niet bekend. In de tussentijd lopen de verzorgers gewoon rond en worden de dieren goed verzorgd. Daar is niets in veranderd.

Geen inkomsten

Het enige verschil is dat er nu geen inkomsten binnenkomen. Niemand koopt een entreekaartje, een flesje cola bij de bar of haalt een ijsje. Dat ligt helemaal stil, terwijl de uitgaven bijna hetzelfde blijven.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/dossier-corona-in-maasland/zooparc-overloon-heeft-het-zwaar-door-coronacrisis-dit-moet-geen-maanden-duren~a5cef1b1/


«   »