overloon nieuws

Home » Nieuws » Partycentrum Bos in Overloon lanceert het eerste thuis mysterie spel!

Partycentrum Bos in Overloon lanceert het eerste thuis mysterie spel!

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 08:35

Overloon-Het spel zal plaatsvinden op 25 april om 20:00, online op de facebookpagine van Partycentrum Bos zal de livestream te vinden te zijn. Voor de deelnemers is het mogelijk een extra borrelplank of bierpakket bij het spel te bestellen.

Partycentrum Bos zit niet stil. Sinds dat het horecagelegenheid dicht is zijn ze meteen begonnen met een online pubquiz, die nog steeds drukbezocht word. Online dan wel.

Het was tijd voor wat nieuws, dus hebben ze een nieuw spel ontwikkeld. Het Mysteriespel bij Bos. Dit spel neemt je mee naar het verhaal van een moord in Bos. Wie heeft het gedaan? En welk moordwapen is gebruikt? Daar ga jij proberen achter komen met je recherche team vanuit huis. Je ontvangt een pakket met hints en voorwerpen thuis. Via de livestream zie jij wat de overgebleven tijd is, en misschien krijg je wel meer te zien!

 Op 25 april is het zover, samen starten we om 20.00 uur! Meer informatie of aanmelden? Neem een kijkje op de facebookpagina van Partycentrum Bos. Of op de website

 

meer info op https://nl-nl.facebook.com/PartycentrumBos. website  http://www.partycentrumbos.nl/

lees ook

De Grote Bos Online Pub Quiz

10 apr. 2020

OVERLOON - Horecaondernemers bedenken in deze moeilijke tijd innovatieve oplossingen om onder de aandacht van het grote publiek te komen.

Lees meer »

online spellen maak je toch nog iets leuks van je quarantaine-weekend

20 mrt. 2020 Het is bijna weekend, maar dat wordt er niet een zoals we gewend zijn. Restaurants en cafés zijn gesloten en ook vrienden en familie mogen we niet opzoeken. Wat kunnen we nog wél voor leuks doen? Samen socializen Lees meer »


«   »