overloon nieuws

Home » Nieuws » Alerte Buurtbewoner voorkomen inbraak Jozefschool

Alerte Buurtbewoner voorkomen inbraak Jozefschool

Gepubliceerd op 21 mei 2020 om 09:09

OVERLOON - Twee jongemannen hebben op woensdagavond tussen 20:00 en 20:30 geprobeerd in te breken in een basisschool in Overloon. Het gaat om de Jozefschool aan de Theobaldusweg. 

de politie is zoeken naar getuigen van een poging inbraak in een basisschool gelegen aan de Theobaldusweg te Overloon.

Een oplettende getuige hoorde het alarm afgaan en is achter twee jongemannen aangegaan die wegrende bij de school. De verdachten hebben een raam van de school geopend.

De twee verdachten staan ook op camerabeelden. Als deze voor ons beschikbaar zijn zullen we deze bekijken. Als wij de verdachten niet herkennen, en als de politie toestemming krijgen van de officier zullen  de beelden ter herkenning hier plaatsen.

 

Getuigen/tips

Heb je informatie over deze zaak? of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbreker(s) is te zien Of heb je iets verdachts gezien voor, tijdens of na de inbraak in de omgeving Van de Theobaldusweg? Neem dan contact  op met de politie zodat zij de verantwoordelijken hiervoor kunnen oppakken. Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Ook kunt u melding doen via onderstaand tipformulier. Met van registratienummer: 2020111530

Tipformulier 

U kunt de politie helpen bij onder meer het oplossen van misdrijven of het opsporen van personen. Hebt u naar aanleiding van een zaak een tip die de politie kan helpen, vul dan dit tipformulier in. Uw tip komt terecht bij het landelijk team opsporingsberichtgeving van de politie.www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier

 

Bron foto Politie Boxmeer

 


«   »