overloon nieuws

Home » Nieuws » Nieuws Weekoverzicht

Nieuws Weekoverzicht

Gepubliceerd op 7 juni 2020 om 13:24

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Bos Overloon in coronatijd

5 jun. 2020

Overloon- Al een kwart eeuw is Café Partycentrum Bos een begrip in Overloon en omstreken. Met de komst van corona zat de familie Bos niet bij de pakken neer, en organiseerden diverse onlineactiviteiten waar massaal aan werd deelgenomen.

Lees meer »

 

Special Edition Alpe d’HuZes

4 jun. 2020

Vanmorgen eerste etappe, een memory-tour voor mijn vorig jaar overleden zus Henriëtte🍂, volbracht.

Lees meer »

 

Toch op vakantie? Ga dan wijs op reis

3 jun. 2020

De zomer van 2020 wordt vanwege het coronavirus anders dan we gewend zijn. Met vakantie gaan is dit jaar minder vanzelfsprekend. Voor wie toch gaat, luidt het advies van het kabinet: bereid u goed voor en informeer uzelf.

Lees meer »

 

Zo ziet de heropening van de horeca eruit

1 jun. 2020

De uitbraak van corona heeft nog steeds grote impact op onze samenleving.Gelukkig zijn er lichtpuntjes: de maatregelen worden soepeler en iedereen met klachten kan worden getest op het virus.Cafés, restaurants en terrassen en musea gaan vandaag weer open.in Overloon.

Lees meer »

 

Iedereen met coronaklachten kan bellen voor een test

1 jun. 2020

Alle Nederlanders met Covid-19-achtige klachten kunnen zich vanaf maandag 1 juni op zeer korte termijn laten testen bij een GGD in de buurt. Via een nieuw gratis landelijk telefoonnummer kan een afspraak voor de volgende dag worden gemaakt.Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar.

Lees meer »

Mei 2020

 

RTL biedt MKB gratis reclamezendtijd

31 mei 2020

Nederland gaat weer open! Stapje voor stapje en met de juiste maatregelen openen ook onze kleinere ondernemers weer hun deuren voor het publiek. RTL beseffen dat de ondernemers elk duwtje in de rug kunnen gebruiken om weer op gang te komen.Vanuit die gedachte bied RTL ondernemend Nederland vanaf vandaag, 11 mei, gratis reclamezendtijd aan via het initiatief ‘Nederland gaat weer open’.

Lees meer »

 

A73 enkele nachten dicht

5 jun. 2020

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A73.Hierdoor is de A73 tussen oprit (6) Boxmeer en afrit (7) Vierlingsbeek richting Venlo 3 avonden en nachten afgesloten van 21.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur van 15 tot 18 juni 2020.

Lees meer »

 

Hoe zit het nu met de mondkapjes in Boxmeer?

3 jun. 2020

Vanaf deze week zien we om ons heen steeds meer mensen die een mondkapje dragen. Maar wat zijn nu precies de regels? Wanneer moet ik een mondkapje dragen, waar moet deze aan voldoen en waar kan ze kopen? In dit artikel vindt u alle belangrijke informatie. 

Lees meer »


«   »