overloon nieuws

Home » Nieuws » Ben en Mariet opgelicht, spaargeld weg !

Ben en Mariet opgelicht, spaargeld weg !

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 14:38

OVERLOON-Beide zijn net 75 jaar geworden, eindelijk alles voor elkaar en nu zijn Ben en Mariet hun spaargeld kwijt! Onbeschrijfelijk wat dat doet.

Met de overtuigende tekst: ‘Krakers hebben zojuist geprobeerd uw bankrekening te kraken, ik help u al uw geld veilig op een kluis-rekening te zetten’, heeft een vertrouwd klinkende, zogenaamde ING-medewerkster, onze ouders Ben en Mariet keihard opgelicht. Dit telefoontje vanaf het ING-noodnummer heeft hun wereld op z'n kop gezet.

Hun hele leven hebben ze keihard gewerkt in de horeca en veel mensen blij gemaakt. Door opeenvolgende financiële pech hebben ze het begin van hun pensioen moeten besteden aan het aflossen van schulden. Ze hadden net een beetje kunnen sparen van hun laatste pensioengeld en daar waren ze heel trots op.

Het bedrag hadden ze gespaard voor hun 75-jaar-feestje, voor hun uitvaarten en voor als de auto kapot gaat. Ze zijn erg onafhankelijk, altijd bezig en willen dat ook blijven. 

Ze zijn dankbaar dat ze maandelijks AOW krijgen. Van dit bedrag kunnen ze leven en hun huidige medische kosten betalen. Het verloren geld kunnen ze hiervan niet meer ‘terug’ sparen. Ze willen ons (hun kinderen) niet opzadelen met de financiële lasten rondom hun uitvaarten en de kosten die komen als de auto of iets in huis kapot gaat. Het liefst lossen ze alles zelf op… alleen op deze leeftijd wordt dat moeilijk.

Het geld is voor hun laatste afscheid en voor als er iets kapot gaat, zodat ze onafhankelijk kunnen blijven.
Steun Ben en Mariet financieel, zodat ze hun ‘oude dag’ alsnog onbezorgd kunnen leven.
Wil je Ben en Mariet op een andere manier steunen, neem dan contact met ons op.

Dankjewel !

Kinderen van Ben en Mariet Verheijen organiseert deze actie.

Kinderen van Ben en Mariet Verheijen Organisator Overloon, NL

Contact


«   »