overloon nieuws

Home » Nieuws » T.P. Loonse Duinen - Jeugdtennis en padelclinic

T.P. Loonse Duinen - Jeugdtennis en padelclinic

Gepubliceerd op 20 juni 2020 om 18:08

Afgelopen donderdag hebben de leerlingen van groep 5 en 6 kennis kunnen maken met tennis en padel bij T.P. Loonse duinen.

Als vervolg op deze les vanuit school verzorgen we voor alle jeugd van 5 tot en met 12 jaar een gratis en vrijblijvende jeugdtennis en padelclinic op Woensdag 1 juli van 15.00 tot 16.00u , waarbij onze trainers Gé en Stan zorgen voor begeleiding en uitleg van de sporten, voor wie dat nieuw is. Voor materialen wordt gezorgd.

Zo vlak voor de zomer krijg je als vereniging altijd te maken met een kleine terugval van jeugdleden die stoppen, omdat ze niet meer willen, kunnen of iets anders gaan doen. Het zou mooi zijn als we door bovengenoemde activiteiten er weer enkele jeugdleden bij krijgen.

En jullie kunnen daar bij helpen! Door je (klein-)zoon of dochter, vriendje of vriendinnetje te vragen om hier aan mee te doen en als ze het leuk vinden ze te stimuleren om dan ook lid te worden. Jij bent zelf ook eens enthousiast geworden omdeze mooie sport te gaan beoefenen Een vereniging kan alleen maar goed blijven draaien als er ook aanwas van onderuit bij blijft komen. Dus geef een twijfelaar een zetje en trek hem over te streep.

Graag aanmelden voor de clinic via een berichtje naar activiteiten@tploonseduinen.nl

Met vriendelijke groet,
Tennis en Padel Loonse Duinen

meer info op de website van TC Loonse Duinen op www.tploonseduinen.nl of op Facebook Tennis en Padel Loonse Duinen www.facebook.com/tennisenpadelloonseduinen


«   »