overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 21 juni 2020 om 08:34

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

T.P. Loonse Duinen - Jeugdtennis en padelclinic

20 jun. 2020

Afgelopen donderdag hebben de leerlingen van groep 5 en 6 kennis kunnen maken met tennis en padel bij T.P. Loonse duinen.

Lees meer »

 

Werkgroep 75 jaar Vrijheid bedankt inwoners van Overloon

20 jun. 2020

OVERLOON-Hopelijk maken jullie het goed in deze rare tijd. We zouden dit jaar, met z’n allen 75 jaar vrijheid gevierd hebben op 5 mei, maar het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat onze vrijheid beperkt was.

Lees meer »

 

bedankje SJIL

19 jun. 2020

Gister en vandaag is het bestuur van SJIL bij iedereen langs de deur geweest en hebben zij een klein presentje gegeven aan alle kids die het seizoen niet hebben kunnen afmaken vanwege Covid19. 

Lees meer »

 

Werkgroep 75 jaar Vrijheid Overloon verdeelt 1700 euro over drie verenigingen

19 jun. 2020

OVERLOON - 1700 euro wordt er in Overloon verdeeld onder drie verenigingen. Het geld is afkomstig van de Werkgroep 75 jaar Vrijheid Overloon. 

Lees meer »

 

Ben en Mariet opgelicht, spaargeld weg !

19 jun. 2020

OVERLOON-Beide zijn net 75 jaar geworden, eindelijk alles voor elkaar en nu zijn Ben en Mariet hun spaargeld kwijt! Onbeschrijfelijk wat dat doet.

Lees meer »

 

Ontwikkelingen luchthavenbesluit De Peel

19 jun. 2020

Defensie is bezig een luchthavenbesluit voor te bereiden voor de Luitenant-generaal Bestkazerne in De Peel. Op deze locatie zit het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando. Met een luchthavenbesluit kan de landmachtkazerne ook weer gebruikt worden als vliegveld.

Lees meer »

 

Oorlogsmusea in Groesbeek, Oosterbeek en Overloon ‘ongelooflijk blij’ met steun

19 jun. 2020

GROESBEEK/OOSTERBEEK/OVERLOON - Voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek, het Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek en het Oorlogsmuseum Overloon is het gevaar van omvallen als gevolg van de coronacrisis sinds donderdag verdwenen.

Lees meer »

 

Beschadigde stembanden bij coronapatiënten: ‘Kans dat iemand nooit meer kan praten

18 jun. 2020

Lizzy Schraven uit Overloon zocht die hulp. Begin maart kreeg ze het coronavirus. "Waarschijnlijk gekregen van studiegenoten", vertelt Lizzy die een musicalopleiding doet. "Daar was toen nog het beleid dat je jezelf niet zomaar ziek meldt."

Lees meer »

 

Wil jij ook een unieke en duurzame zandwatertafel in de speeltuin?

17 jun. 2020

Overloon-Afgelopen maanden is de speeltuin Gewoon Buiten gelegen in het museumpark een kabelbaan, zeszwaaischommel en binnenkort ook 5 speelpanelen rijker…Wil jij ook dat wij een duurzame zand-watertafel kunnen aanschaffen die past in de stijl van de speeltuin? Help ons dan mee, want wij hebben daar heel veel geld voor nodig!

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen in Ontmoetingspunt ‘t Helder

17 jun. 2020

Op zaterdag 4 juli vindt wederom een dagworkshop beeldhouwen plaats zowel voor beginners als gevorderden.

Lees meer »

 

Noodverordening 15 juni

15 jun. 2020

Noodverordening van de voorzitter van de veiligheidsregio Brabant-Noord houdende voorschriften ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus/COVID-19 (Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Brabant-Noord 12 juni 2020)

Lees meer »

 

Bijvriendelijke voortuinen van winnaars

15 jun. 2020

Vorig jaar hadden we 2 winnaars van de wedstrijd wie ontwerpt en realiseert de meest bijvriendelijke voortuin van de gemeente Boxmeer. De familie Zandstra in Overloon en familie Daanen en Vloet met een gezamenlijke voortuin in Boxmeer,  zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het aanleggen van de tuin. 

Lees meer »

 

Vaderdag? Laat je vader eens lachen!

15 jun. 2020

Op Vaderdag, 21 juni, geeft de Overloonse lachcoach Jan Gommans online lachworkshops voor alle vaders van Nederland.

Lees meer »

 

Onthulling gedenkteken Titus Brandsma

17 jun. 2020

Na enkele maanden van geduldig wachten in deze coronacrisis, is het gedenkteken ter ere van Titus Brandsma op het naar hem vernoemde plein in Boxmeer officieel geplaatst.

Lees meer »


«   »