overloon nieuws

Home » Nieuws » We Want More

We Want More

Gepubliceerd op 26 juni 2020 om 06:39

Angels Rule sneuvelt in halve finale We Want More: ‘Prachtig maar saai’

BOXMEER - De Boxmeerse zanggroep Angels Rule heeft de finale van de zangwedstrijd We Want More van televisiezender SBS6 niet gehaald. De groep sneuvelde in de halve finale die vrijdagavond werd uitgezonden. Angels Rule  kwam niet op één van de stoelen die naar een vervolg in de show hadden kunnen leiden.Juryleden als Ali B. en Trijntje Oosterhuis  gaven nog hoge punten.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/angels-rule-sneuvelt-in-halve-finale-we-want-more-prachtig-maar-saai~a451efe3/

 

Eindelijk is het zover! Na maandenlang wachten en de nodige geheimzinnigheid mogen we eindelijk bekend maken dat wij trotse deelnemers zijn van het nieuwe tv-programma We Want More! Enkele oplettende volgers hadden ons al in een teaser gespot maar toen mochten we nog niets verklappen.

Zo spannend allemaal! Welk liedje zingen we en wat vond de jury ervan? En gaan we door naar de halve finale? Je ziet het allemaal op vrijdag 3 juli om 20.30u op SBS 6 in We Want More

We Want More is een gloednieuwe zangwedstrijd, die Vanaf 12 juni bij SBS6! Te zien is waarin alle zangstijlen welkom zijn: van opera tot fado en van gospel en pop tot reggae. De audities van We Want More zijn bloedstollend spannend tot de laatste seconde. Elk jurylid mag namelijk tot het eind van elk optreden zijn of haar stem geven, maar ook weer intrekken… Wie wint uiteindelijk de finale en een geldprijs van maar liefst 100.000 euro? We Want More zie je iedere vrijdag om 20.30 uur bij SBS6!

De kandidaten komen uit alle windstreken, zijn van alle leeftijden en komen in allerlei samenstellingen: er zijn solozangers, duo’s en zelfs koren. De kandidaten moeten om door te gaan, vier van de vijf juryleden - Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B - overtuigen van hun zangtalent. Pas na de laatste gezongen noot, zijn hun stemmen definitief. Lukt het de kandidaten om alles te geven en te overtuigen tot het bittere eind?

Geen moment van We Want More missen? Check www.sbs6.nl/wewantmore

The Prayer

The Prayer; voor kracht en steun, voor hoop en liefde in deze moeilijke dagen. Wij hopen op betere tijden, maar ondertussen kijken we terug op een fantastisch najaar van 2019. Hoe komen jullie deze dagen door?

Website: http://www.angelsrule.nl

Facebook: http://www.facebook.com/AngelsRuleNL

Angels Rule Halve Finale bij We Want More

Angels Rule zijn door  naar de halve finale


«   »