overloon nieuws

ZooParc en Oorlogsmuseum genomineerd voor Leukste uitje van Noord-Brabant

Gepubliceerd op 22 juli 2020 om 20:06

overloon
overloon

De verkiezing Leukste uitje van Nederland 2021 is van start gegaan! Je kunt weer stemmen op jouw favoriete uitje.

Het is inmiddels wel duidelijk dat 2020, vanwege het coronavirus, de boeken in gaat als een bijzonder jaar. Een paar maanden lang moesten we zoveel mogelijk thuis blijven en sloten dierentuinen, musea en attractieparken tijdelijk hun deuren. Gelukkig is het nu weer mogelijk eropuit te gaan! Onze favoriete uitjes zijn geopend en, ook met de coronamaatregelen, beleven wij er een heerlijk dagje uit. Het is voor de attractieparken, dierentuinen en musea pittig geweest om tijdelijk te moeten sluiten. Bovendien mogen ze, vanwege de coronamaatregelen, nu minder bezoekers tegelijkertijd binnen laten.  Je kunt jouw favoriete uitje helpen door op ze te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Welk uitje draag jij een warm hart toe?

Maak kans op een dagje uit voor 5 personen!

Stem op jouw favoriete uitje en wie weet win jij een dagje uit met het hele gezin. Onder alle deelnemers verloten wij namelijk 5x een dagje uit voor 5 personen. En je mag zelf kiezen welk uitje in Nederland!

De top 12 van genomineerde uitjes in Noord-Brabant:in willekeurige volgorde

meer informatie over De genomineerde uitjes van Nederland op bron:https://www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje


«   »