Home » Nieuws » De Lónse Kinderkleedjesmarkt

De Lónse Kinderkleedjesmarkt

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 19:13

Hallo lieve kinderen uit Overloon.Jullie zullen het ook wel jammer vinden dat de Lónse kermis niet door kan gaan ivm het corona virus.Of niet? Wij in ieder geval wel en daarom hebben we een alternatief bedacht.

Wat is de bedoeling? Op zaterdag 15 augustus , van 11-13uur, mogen jullie op jullie eigen oprit of in de voortuin een kleedje neerleggen met daarop jullie spulletjes die jullie willen verkopen. 

Nog even wat regeltjes voor de Lónse Kinderkleedjesmarkt;
- alleen verkoop op je eigen oprit of voortuin. Niet op andere plekken
- Alleen voor kinderen
- Houd je aan de geldende RIVM regels
- Houd je aan de 1,5 meter afstand

bn.jpeg

Wat mogen papa en mama doen? Die mogen jullie even aanmelden. Via onze FB pagina de Lónse Kermis. Zodat alle kinderen, opa’s, oma’s, papa’s en mama’s weten waar op zaterdag 15 augustus een kleedje klaar ligt.Natuurlijk blijven we ons aan de regels houden die dan van toepassing zijn in verband met het corona virus. Veilige afstand is belangrijk!

meer informatie vindt u op de website van de De Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/

 

Lees ook kermis in Overloon gaan definitief niet door

Het college van B&W heeft besloten de kermissen die dit seizoen nog op de kalender staan, niet door te laten gaan.Het gaat om de kermissen in Sambeek, Vierlingsbeek, Overloon en Oeffelt. De stijgende cijfers van de besmettingen met corona en de daarop afgegeven adviezen en richtlijnen van de Rijksoverheid en Veiligheidsregio, gaven hiervoor de doorslag.lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/480827_kermis-in-overloon-gaan-definitief-niet-door

 


«   »