Olympia'18 heerst bij SSS'18

Gepubliceerd op 23 augustus 2020 om 14:53

Op zaterdagavond 22 augustus in Overloon werd het tegen Eerste Klasser SSS'18 weer een grote uitslag van 0-5.

Al na 6 minuten kwam Olympia'18 op voorsprong. Een inzet van Tijmen Philips kreeg van Jordi Toonen het laatste zetje, 0-1. Met een harde schuiver vanaf de punt 16 meter bracht Mitch Verstraaten de score op 0-2 (16 min.). Olympia bleef sterker en het duurde tot de halverwege de eerste helft vooraleer SSS'18 de eerste kans kreeg. Ook na een half uur stond Tijmen Philips aan de basis van een hogere score Jordi Toonen gaf weer het nodige tikje, 0-3 (30 min.). Olympia heerste en was technisch veel beter. En nog voor rust werd de score hoger. Uit fel doorgaan van Ramon Bulkens belandde de bal al vallend bij Tijmen Philips en hij bracht de 0-4 op het scorebord (39 min.).Ook in de tweede helft bleef Olympia met goed combinatiespel SSS'18 de baas. Toch kwamen er voor SSS'18 ook enkele kansen en moest keeper Jasper Görts ingrijpen of ging de bal net langs de paal.lees meer op bron:www.voetbalnederland.nl/oefenverslag