overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 23 augustus 2020 om 11:26

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

gratis onafhankelijk clientondersteuning

23 aug. 2020

De gemeente Boxmeer heeft vanaf 1 augustus 2020 afspraken gemaakt met Onafhankelijke Zorgondersteuning Zuid (OZOZ) om een pilot uit te voeren ten behoeve van cliëntondersteuning en het bereiken van inwoners die nu niet bereikt worden.

Lees meer »

 

Olympia'18 heerst bij SSS'18

23 aug. 2020

Op zaterdagavond 22 augustus in Overloon werd het tegen Eerste Klasser SSS'18 weer een grote uitslag van 0-5.

Lees meer »

 

Ook Duitse bezoeker laat zich raken in museum Overloon: de hartslag gaat omhoog

22 aug. 2020

OVERLOON - Oorlogsmuseum Overloon is net zo relevant voor Nederlandse als Duitse bezoekers, zo blijkt uit nieuw onderzoek. Maar ze reageren wel iets anders op de acht persoonlijke verhalen in de expositie.

Lees meer »

 

verjaardagenactie ondanks corona groot succes

21 aug. 2020

Verjaardagenactie Overloon is blij dat de jarigen van Overloon ook in deze rare Corona tijd gewoon hun steentje bij blijven dragen aan de verjaardagenactie! En de opbrengst dan ook niet onder doet ten opzichte van vorig jaar dezelfde periode!

Lees meer »

 

De scholen gaan weer beginnen

21 aug. 2020

De campagne ‘De scholen zijn weer begonnen is weer van start gegaan!  En heeft de steun van het bedrijfsleven hard nodig. Veilig Verkeer Nederland roept samen met minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat op om vanaf maandag extra bewust om te gaan met thuiswerken en reizen buiten de ochtendspits om.

Lees meer »

 

Water Natuurlijk Aa en Maas inventariseert maatregelen droogte

21 aug. 2020

Water Natuurlijk Aa en Maas heeft geïnventariseerd welke (extra) maatregelen het waterschap Aa en Maas de komende tijd zou kunnen nemen in de strijd tegen verdroging en droogte in Oost-Brabant.

Lees meer »

 

Snoei- en zaagwerkzaamheden A73

21 aug. 2020

van maandag 21 augustus 20:00 uur tot dinsdag 25 augustus 05:00 uur zal er door  Rijkswaterstaat werkzaamheden uitvoeren.Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zullen er naast wegafzettingen ook tijdelijke omleidingen worden ingesteld, waarbij aangegeven weggedeeltes zullen worden afgesloten. Het verkeer moet dan omrijden volgens een ingestelde omleidingsroute.

Lees meer »

 

Workshop vrij schilderen

20 aug. 2020

Op woensdag 9 september vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon een workshop ‘vrij schilderen’ plaats. Gaat u de uitdaging aan?

Lees meer »

 

Strengere regels: Hoe moet dat nu met de verjaardag van Floor?

20 aug. 2020

Verjaardagen en andere feestjes mogen nog maar met maximaal zes gasten gevierd worden als het aan het kabinet ligt. Verslaggever Joris Gerritsen had net een uur voor de persconferentie een uitnodiging voor het feestje van zijn dochter de deur uit gedaan. Wat nu?

Lees meer »

 

Marcel Gerrits in de landelijke finale om titel ‘Pokerkampioen

20 aug. 2020

Bijna 400 pokeraars strijden in finale om titel ‘Pokerkampioen van Nederland 19/20’. Waaronder Marcel Gerrits uit Overloon Finalisten ONK Poker 2019/2020 Combinatie van hf tickets en wildcards.

Lees meer »

 

Loco Dijkgraaf bedwingt Mont-Ventoux met vier zonen

19 aug. 2020

Uden – De loco dijkgraaf van waterschap Aa en Maas, Ernest de Groot uit Uden, heeft tijdens zijn vakantie in de Provence, de Mont-Ventoux samen met zijn vier zonen bedwongen. Hij deed dit in 2 uur 30 min. Op deze Col van de Buiten Categorie is heel wat Tour de France historie geschreven.

Lees meer »

 

De corona-app is beschikbaar ga jij hem downloaden?

19 aug. 2020

De veelbesproken app die moet helpen in de strijd tegen corona is sinds zondagavond te downloaden in grote delen van Oost-Nederland. De vraag is natuurlijk: gaan ‘we’ deze CoronaMelder massaal downloaden? 

Lees meer »

 

aanpak en maatregelen tegen het coronavirus

18 aug. 2020

Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rond het coronavirus in ons land. Sinds de laatste persconferentie van 6 augustus is het aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen verder toegenomen.

Lees meer »

 

Bermen verstevigen

18 aug. 2020

Overloon-De gemeente Boxmeer gaat maandag 24 augustus beginnen met het verstevigen van de bermen langs de Rondweg. Dit doet de gemeente om de veiligheid van de weggebruikers te verbeteren.

Lees meer »

 


«   »