overloon nieuws

Boekpresentatie ‘De Onzichtbaren’

Gepubliceerd op 20 september 2020 om 09:20

Deze inspirerende middag voor iedereen met hart voor het welzijn van de Aarde vindt plaats op zondag 4 oktober in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. De toegang is gratis na reserveren.

De onzichtbaren is een esoterische novelle van Marijke Smith over elementenwezens, engelen en elektromagnetische straling.

Voor de meeste mensen zijn natuurwezens wezens die in sprookjes voorkomen. Daar heten ze dan kabouters, elfen, waternimfen enz. Iets voor kinderen dus. Dat er echter ook volwassenen zijn die menen dat we hun bestaan serieus moeten nemen blijkt op 4 oktober in t Helder.

MarijkeSmith.jpg

Marijke Smith vertelt over de rol van elementenwezens in de natuur en over de ontstaansgeschiedenis van haar boek. Ook leest zij enkele fragmenten voor.
Hans Kunneman spreekt over de ‘onttovering’ in onze cultuur als gevolg van eenzijdig rationeel denken.
Babette Holtmann zingt deze middag liederen van Hans Kunneman die haar daarbij begeleidt op de gitaar. De liedteksten zijn van Marijke Smith. Babette Holtman is naast een getalenteerd zangeres ook actrice en – samen met Hans Kunneman - te zien in de voorstelling Er was eens een Zieltje.

Halverwege de middag worden de deelnemers uitgenodigd mee naar buiten te gaan om daar samen in stilte wat rond te lopen en te kijken wat we zelf kunnen ervaren.

De middag wordt op sprankelende wijze gepresenteerd door Dok Kunneman.

Na afloop is er koffie en thee en gelegenheid om het boek De Onzichtbaren  te kopen.

In verband met de huur van de zaal wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Meer informatie op en gratis tickets reserveren via www.aquariel.nl

 

Zondag 4 oktober 2020 14.00 – 16.00 uur (inloop 13.45 uur)
Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31, Overloon

Er wordt rekening gehouden met de RIVM maatregelen, derhalve is reserveren verplicht. Bij het reserveren graag de gegevens van alle deelnemers vermelden.


«   »