overloon nieuws

Home » Nieuws » Jonge asielzoeker uit Overloon twee maanden langer in voorarrest voor mishandeling van 76-jarige

Jonge asielzoeker uit Overloon twee maanden langer in voorarrest voor mishandeling van 76-jarige

Gepubliceerd op 6 november 2020 om 22:47

OVERLOON - De 16-jarige asielzoeker uit Overloon die wordt verdacht van een reeks inbraken en mishandeling van een 76-jarige inwoner van het dorp, blijft 60 dagen langer in voorarrest.

door Irma van Teunenbroek 06-11-20,Dat heeft de rechtbank in Den Bosch deze week besloten. Het Openbare Ministerie diende het verzoek voor de verlenging van de voorlopige hechtenis in, omdat ze niet wil dat de jonge asielzoeker op vrije voeten komt zolang het onderzoek loopt.

Niet welkom meer

Als de jonge asielzoeker vrijkomt, wil burgemeester Karel van Soest van Boxmeer in ieder geval niet dat hij terugkeert naar Overloon. Eerder liet hij weten dat hij de criminaliteit van ‘die rotzakken’ uit zogeheten veilige landen ‘spuugzat’ is. Zij ‘verpesten het voor de rest’, zei hij.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/maasland/jonge-asielzoeker-uit-overloon-twee-maanden-langer-in-voorarrest-voor-mishandeling-van-76-jarige~a090b82e/

lees ook Moet er een avondklok komen voor het azc in Overloon?

6 nov. 2020

BOXMEER - Een avondklok voor de bewoners van het azc zou bij kunnen dragen aan de veiligheid voor de inwoners van Overloon. Dat zegt Frans van der Zande van de LOF in Boxmeer.

Lees meer »

aanpak overlastgevende asielzoekers

20 okt. 2020

Gemeenten gaan met financiële regeling overlastgevende asielzoekers aanpakken.

Lees meer »

Bewoner gewond na betrappen inbreker, verdachte (16) aangehouden

19 okt. 2020

Overloon - De bewoner van een woning aan de Stevensbeekseweg raakte vanochtend in alle vroegte gewond toen hij een inbreker in zijn woning betrapte.

Lees meer »


«   »