overloon nieuws

Home » Nieuws » kantoorverzamelgebouw eigenloon geopend

kantoorverzamelgebouw eigenloon geopend

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 18:14

Vanaf 2 januari 2021 is hetkantoorverzamelgebouw eigenloon geopend geopend op afspraak! Iedereen hartstikke bedankt die een steentje heeft bijgedragen! Super eindresultaat, top werk! De openingsvideo volgt als iedereen gesetteld is. 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Een oud gezegde, maar nog steeds actueel.Tegenover ons zit de jonge ondernemer Rick van der Kroon, jazeker de zoon van. Zijn vader is niet zo’n prater. Rick is dat des te meer. Enthousiast steekt hij van wal.

48-15000cIMG_9377.jpg

Rick heeft bouwkunde gestudeerd en voor zijn afstudeerproject had hij op genoemd perceel een plan gemaakt voor zogenaamde Tiny houses. Een plan voor wat? Ja, we verstaan het goed, Tiny houses. Dat zijn volledig uitgeruste woningen met een totaal oppervlakte van een kleine 50 m2. Een Tiny house is op duurzame wijze gebouwd en bedoeld voor permanente bewoning. “Het was de bedoeling om betaalbare koopwoningen te realiseren om jongeren in staat te stellen een huis te kopen”, licht Rick zijn idee toe. “De school was enthousiast over zijn afstudeerplan. Maar door de wet- en regelgeving kregen we op dit perceel de exploitatie niet rond, dus zijn we snel op zoek gegaan naar een andere bestemming”. Na vele sparsessies met o.a. Dick Arts van Vind Makelaardij, diverse ondernemers en familie werd besloten de voormalige garage om te vormen tot kantoren.

“De gebouwen op het terrein beslaan ongeveer 750m2 van de totale oppervlakte. In die bestaande gebouwen worden 7 kantoren gerealiseerd variërend van 35m2 tot 60m2. Maar het allermooiste aan het idee is dat er twee vergaderruimtes gerealiseerd worden evenals een gezamenlijke lunchroom voor de huurders. Ondernemers die een kantoor huren kunnen deze gezamenlijke ruimtes gebruiken voor vergaderingen en bijeenkomsten. In de lunchroom wordt gezamenlijk geluncht.” Hoe mooi is het volgens Rick om elkaar te ontmoeten, te brainstormen, elkaar te leren kennen, elkaars mening te delen of te bevechten, en zo mogelijk elkaar te versterken?”

Uniek aan dit project is dat de kantoorruimtes geluidsdicht en beveiligd zijn. Verder zijn de kantoren voorzien van airco, lamellen en screens. Privacy voor ondernemer en klant zijn dus gewaarborgd. Ook wordt de huidige auto wasbox weer in ere hersteld.

Op onze vraag wat voor type ondernemers we aan zullen treffen antwoordt Rick dat het met name bedoeld is voor de kleine ondernemer in de commerciële dienstverlening. Ondernemers die nu thuis op een zolderkamertje of aan de keukentafel hun bedrijf runnen. Vier kantoren zijn al verhuurd, het mooiste heeft hij zichzelf toebedeeld, en het terrein aan de achterkant is zelfs al in gebruik.

Laatste prangende vraag is natuurlijk in hoeverre vader Kees nog een vinger in de pap heeft. Rick legt uit dat hij alles bespreekt met zijn vader. De betrokkenheid gaat van minimaal tot volledige betrokkenheid en daar is een reden voor. “In de beginfase van het project werd bij pap een ernstige ziekte geconstateerd wat ertoe leidde dat hij weinig aandacht had voor het project. Maar”, sluit Rick lachend af, “de laatste uitslagen waren dermate positief dat er weer licht aan het einde van de tunnel is en dat maakt het allemaal weer een stuk leuker. Hij is voor mij altijd een 100% sparringpartner.”

Voor degene die interesse heeft in een kantoorunit kan contact opnemen met Rick, telefoonnummer 06-13928903. Van der Kroon – Huren Overloon.

 

 


 

« Gratis kennismakingsles kinderyoga30-jarige aangehouden voor inbraak woning »

 

 

 


«   »