overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 13:10

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

kantoorverzamelgebouw eigenloon geopend

10 jan. 2021

Vanaf 2 januari 2021 is hetkantoorverzamelgebouw eigenloon geopend geopend op afspraak! Iedereen hartstikke bedankt die een steentje heeft bijgedragen! Super eindresultaat, top werk! De openingsvideo volgt als iedereen gesetteld is. 

Lees meer »

 

Memories by Dorry

10 jan. 2021

Overloon- Een hobby die wat uit de hand is gelopen, zo noemt Dorry Vullings haar werk als fotografe. Van Newborn fotografie tot het vastleggen van begrafenissen, deze creatieveling is van alle markten thuis. In elke foto die van haar camera komt zie je de liefde voor het vak terug. 

Lees meer »

 

De Pit gered door overname

9 jan. 2021

De Pit in Overloon is gered van de ondergang. De gemeente Boxmeer koopt het gemeenschapshuis van de stichting SCO die het beheert. Met de koop, renovatiekosten en het kwijtschelden van schulden is een miljoen euro gemoeid.

Lees meer »

 

Veel belangstelling voor indrukwekkende Lichtjes op oorlogsgraven

8 jan. 2021

Even een update vanuit onze werkgroep. Samen met de Veteranen van Boxmeer en Sint Anthonis, hebben we afgelopen kerst weer kaarsjes geplaatst op alle 281 graven. Ondanks de Corona maatregelen zijn vele mensen op kerstavond en 1e kerstdag, gaan kijken, naar dit prachtige en indrukwekkende gebeuren.

Lees meer »

 

Man stal fiets van man met beperking:week celstraf

8 jan. 2021

DEN BOSCH / OVERLOON - Een 47-jarige man heeft afgelopen 24 december de fiets gestolen van een man met een beperking in Overloon. 

Lees meer »

 

SSS'18 tikkie tokkie T-shirt challenge

8 jan. 2021

DUS > Bij deze nomineren zij namens Jeugdvoetbalkamp SSS'18 ALLE jeugd van RKVV SSS'18 om hun video online te delen en vervolgens vriendjes/familie uit te dagen voor deze challenge!

Lees meer »

 

Avondvliegen jachtvliegtuigen

7 jan. 2021

Vanaf maandag 11 januari 2021 gaan jachtvliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht weer in de avonduren vliegen. In de weken 2, 3, 6, 7, 10 en 11 wordt er van maandag tot en met donderdag gevlogen tot uiterlijk 23.00 uur. Op vrijdag vinden de vluchten alleen overdag plaats en de laatste vliegavond is op 18 maart 2021.

Lees meer »

 

Nieuwjaarsgroet - gemeente Land van Cuijk

5 jan. 2021

Een speciale nieuwjaarswens: van de burgemeesters, voor alle inwoners en ondernemers van onze toekomstige gemeente Land van Cuijk!

Lees meer »

 

Vroegsignalering van schulden

5 jan. 2021

Gewijzigde Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening

Lees meer »

 

Kabouter zoekt eigenaar

6 jan. 2021

een verdwaalde tuinkabouter aangetroffen. Ze vonden het eenzame beeld op de Kuluutsheuvel  in Overloon.

Lees meer »

 

Oud-pastoor Harrie Verhoeven van parochie Heilige Drie-eenheid overleden

4 jan. 2021

REGIO NIJMEGEN – Pater Harrie Verhoeven is onlangs in Nijmegen overleden. De in Overloon geboren Verhoeven was van 1994 tot en met 1999 secretaris-generaal van het landelijk Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (SRKK) en de Nederlandse Bisschoppenconferentie. Hij is 91 jaar geworden en overleden aan de gevolgen van corona.

Lees meer »

 

Gezamenlijke start corona-vaccinatie op 6 januari

4 jan. 2021

De start van de corona-vaccinatie wordt met twee dagen vervroegd. Op woensdag 6 januari wordt een gezamenlijke start gemaakt. Op die dag worden bij de GGD-priklocatie in Veghel en in ziekenhuizen de eerste mensen gevaccineerd.

Lees meer »

 

vaccinatie tegen het coronavirus

4 jan. 2021

Op vrijdag 8 januari start GGD Hart voor Brabant met het vaccineren tegen het coronavirus vanuit één locatie die zo centraal mogelijk in het hele verzorgingsgebied ligt. In totaal wordt er vanaf 18 januari vanaf 25 locaties in Nederland gevaccineerd. De GGD’en zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen.

Lees meer »

 


«   »