overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 14:01

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

het verhaal achter ons logo

14 mrt. 2021

Verjaardagenactie Overloon is met zijn 65 jaar één van de oudste verenigingen van Overloon. Dat we al lang bestaan, is ook te zien aan ons logo.

Lees meer »

 

Gelyksyoga

12 mrt. 2021

YES! GELUKS yoga gaat van start! in Overloon Zit jouw kind in groep 4 t/m 8? En kan jouw kind wel iets meer geluksgevoel gebruiken? Vindt je kind het fijn om een stevige boost te krijgen voor de ik-kracht? Meld je dan nu aan!

Lees meer »

 

nieuwe activiteit van PLIEN

12 mrt. 2021

BESTE INWONERS VAN OVERLOON Pauline Brouwer is met “PLIEN” het gezellige en bijzondere winkeltje dat inmiddels ruim 3 jaar geleden is gestart aan het prachtige Museupark. 

Lees meer »

 

Landelijke opschoondag 20 maart

12 mrt. 2021

Dit jaar vindt de Landelijke Opschoondag, in aangepaste vorm, plaats. Doe mee en maak op zaterdag 20 maart een opschoon-ommetje.

Lees meer »

 

Wilgenwandelstok maken

12 mrt. 2021

Met dit mooie weer wil je graag naar buiten om te spelen,te sporten of heerlijk wandelen in de natuur Pas geleden zag ik in de bossen mooie hazelaartakken met draaiingen.

Lees meer »

 

Nieuwe corona vaccinatielocatie opent in Boxmeer

12 mrt. 2021

GGD Hart voor Brabant bereidt de opening voor van een nieuwe vaccinatielocatie. Naar verwachting opent de nieuwe locatie medio maart. Dit keer in Sportcentrum

Lees meer »

 

Coronateststraten in de regio overspoeld met kinderen

11 mrt. 2021

Overloon-Steeds meer kinderen laten zich testen op het coronavirus. Ook GGD Hart voor Brabant ziet een forse stijging in de afgelopen vier weken.

Lees meer »

 

Soedanees wilde niet weg: ruiten en autospiegel aan diggelen

11 mrt. 2021

EN BOSCH/OVERLOON - Een 25-jarige Soedanese asielzoeker ging door het lint toen hij op 20 januari hoorde dat hij het asielzoekerscentrum aan de Stevensbeekseweg in Overloon moest verlaten. 

Lees meer »

 

Vlechten Van Nieuwe Indianen Tipi

8 mrt. 2021

Nadat alle Frans-gele wilgen in het Stevensbeeks speeltuintje zijn gesnoeid met hulp van vluchtelingen uit AZC Overloon heb ik de wilgen geschoond van de zijtakken en gesorteerd.

Lees meer »

 

Nationale Pannenkoekdag laat ouderen niet in de kou staan

8 mrt. 2021

Nationale Pannenkoekdag 2021 wordt een speciale, coronaveilige editie die kinderen en ouderen met elkaar verbindt. Het bakken en genieten van pannenkoeken door de ouderen vindt plaats in het verzorgingshuis, terwijl basisschoolkinderen de feestelijke aankleding verzorgen. ‘Juist nu is het belangrijk om elkaar te helpen en ouderen in het zonnetje te zetten.’

Lees meer »

 

Verdere verruiming lockdown nog niet verantwoord

8 mrt. 2021

Nog steeds raken te veel mensen besmet met het coronavirus. Ook de druk op ziekenhuizen is nog te hoog. Daarom gaat het kabinet nu niet verder versoepelen, dat zou niet verantwoord zijn. We houden vast aan de maatregelen waarvan we zien dat ze werken.

Lees meer »

 


«   »