overloon nieuws

Gezond Ouder Worden Café, het is van alle leeftijden

Gepubliceerd op 8 juni 2021 om 19:33

Gezond ouder worden is niet leeftijd gebonden, het hoort bij alle leeftijden. Iedereen wil graag gezond zijn, gezond blijven en ouder worden, hoe jong je ook bent. 

Op de foto links: Mariet Verheijen, rechts: Christa van Drie.

Vanaf het moment dat we worden geboren worden we iedere dag een dagje ouder. Het is een goede gewoonte om iedere dag gezond een dagje ouder te worden. Hoe jonger je daarmee begint, jezelf ervoor openstelt in wat je daarvoor kunt doen. Zoveel meer kun je van het leven genieten van alle dag en alles uit het leven halen wat jij ervan verwacht.

Stappen ondernemen om gezond ouder te worden van jongs af aan. Je levensenergie laten stromen om alles uit het leven te halen, waar je goed in bent. Heb jij daar ook interesse in? Je bent van harte welkom op de avonden die wij organiseren!

Dinsdag 22 juni  “Waar ben je dankbaar voor”?

Dankbaar zijn… is een groot goed. Dankbaar zijn voor je eten, een cadeautje of bloemetje dat je krijgt. Je kunt ook dankbaar zijn voor je collega’s, vrienden, voor je nachtrust, voor je kinderen. Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn.

Ook kun je dankbaar zijn voor de Coronatijd, die we samen hebben meegemaakt, het leert je kijken met andere ogen, wanneer je dankbaar bent en het ook nog uitspreekt naar de ander, krijg je er als vanzelf wat waardevols voor terug. Wat je zaait zul je oogsten.

Dankbaar zijn en dankbaarheid tonen is niet voor alle mensen normaal. Het is nooit te laat om daarmee te beginnen. Vind jij het ook gezellig om na een lange heftige corona periode weer samen te komen, om er een inspirerende avond van te maken.

Dinsdag 13 juli  “Welke persoonlijke ontwikkeling past bij jou”? 

Persoonlijke Ontwikkeling, is erg breed. Op deze avond gaan we onderzoeken waar je het meeste belangstelling voor hebt of waar je het meeste in geïnteresseerd bent. Wij presenteren op die avond een lopend buffet waar je kunt snuffelen en ontdekken hoe je jezelf wilt ontwikkelen. Er zijn leuke oefeningen, kleine workshops, boeken en informatie. Wat vind jij belangrijk, interessant of misschien wel spannend. Je bent van harte welkom om een hengeltje voor jezelf uit te gooien. 

De thema’s voor 22 september en 19 oktober worden nadere bekend gemaakt.

Uiteraard worden de RIVM-maatregelen in acht genomen.

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon. Kijk ook op www.helder-overloon.com.  De avonden starten steeds om 19.30 tot 21.30 uur. Deelname bedraagt € 15,00 per avond.

 

U kunt zich aanmelden bij Mariet Verheijen, tel. 06 8567 2384 of Christa van Drie, tel.  06 120 38 259 via de website www.gezondouderwordencafe.nl/contact.

Vanwege de corona-maatregelen is aanmelden noodzakelijk.


«   »