overloon nieuws

Pleinfeest 2021

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 17:20

Op 11 november 2021 vindt Editie 4 van het Pleinfeest. buitenevenement weer plaats op het 14 Oktoberplein in Overloon of, zoals in de titel ook wordt benoemd: ‘Vör de kerk op ’t plein’. 

Met heel veel  artiesten zoals  Lamme Frans- Pruuf Mar- DJ Ricky Corony- Verrékes Moj- Schorre Chef & MC Vals- DJ Mick- Hoondervel- Goed Zat- La Bamba- De Toddezèk- Bjorn & Mieke! Het beloofd weer een geweldig en groots feest te worden.

 

Zo waren er afgelopen jaren ook verschillende carnavalsverenigingen uit de regio in ‘Loën’ te vinden. Zij waren laaiend enthousiast; zoals C.V. ‘t Knölleke uit Leunen zei: “Overloon doet niet onder aan Maastricht”. Een groter compliment kunnen zij niet krijgen! En na het succes van de afgelopen jaren hopen we dat een nieuwe traditie geboren is.

Vanaf 11.11 uur gaat het spreekwoordelijk dak er weer af! Zet dit pleinfeest dus in de agenda en zorg dat je erbij bent want: Bijzijn is meemaken!

Uiteraard zal in de loop van de middag ook de nieuwe 68e Prins der Huibuuke gepresenteerd worden...

 

Dit wil je niet missen! Zorg dat je erbij bent! 

 

Graag tot de 11de van d’n 11de op ’t plein in Loën! 2021 Kijk voor meer informatie en nieuws op de facebookpagina (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

kijk de foto's van PLEINFEEST 2019 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s/foto-s-2019/pleinfeest-2019 

 

Lees ook geslaagde derde editie Pleinfeest 2019

Voor de derde keer werd in Overloon op de 11e van d’n 11e pleinfeest “Vör de Kerk op ‘t Plein” georganiseerd. Ondanks de doordeweekse maandag werd het pleinfeest zeer druk bezocht.

Waar door de organisatie vooraf werd gehoopt op zo’n 1500 bezoekers, wisten uiteindelijk ruim 2500 prachtig uitgedoste feestvierders en carnavalsverenigingen uit de wijde omgeving het feest te vinden, dat wederom georganiseerd werd door Stichting De Huibuuke in samenwerking met de Overloonse Horeca en gemeenschapshuis De Pit.Lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/370404_geslaagde-derde-editie-pleinfeest 


«   »