overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 3 oktober 2021 om 11:07

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

Na de grote nederlaag van de eerste competitiewedstrijd was de tweede wedstrijd een geweldige aardigheid om te zien

3 okt. 2021

ZSV uit Zeilberg kwam naar Overloon met het idee dat deze wedstrijd voor hen een peuleschilletje

Lees meer »

 

Staand en zittend dansen

3 okt. 2021

Op 7 september was het weer voor het eerst werelddansen in Overloon. Docente Nellie Nabuurs was blij dat de groep weer opstart. 

Lees meer »

 

SSS’18 viert feest: eerste overwinning in dik 20 (!) maanden

3 okt. 2021

OVERLOON - Het is de voetballers van SSS’18 gelukt: winnen in de eerste klasse D. De Overloonse ploeg boekte zondagmiddag op eigen veld tegen ZSV de eerste competitiezege sinds 28 januari 2020: 3-1.

Lees meer »

 

Pleinfeest 2021

2 okt. 2021

Op 11 november 2021 vindt Editie 4 van het Pleinfeest. buitenevenement weer plaats op het 14 Oktoberplein in Overloon of, zoals in de titel ook wordt benoemd: ‘Vör de kerk op ’t plein’. 

Lees meer »

 

Workshop striptekenen

2 okt. 2021

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. 

Lees meer »

 

Denk en praat mee over uw dorp of wijk..

2 okt. 2021

U zit nu in de digitale omgeving van Overloon, welkom! Dan bent u vast inwoner, ondernemer of op een andere manier verbonden aan Overloon.

Lees meer »

 

ZooParc Overloon verwelkomt nieuwe bewoners: drie Afrikaanse wilde honden

1 okt. 2021

ZooParc heeft drie nieuwe Afrikaanse wilde honden mogen verwelkomen. Twee vrouwtjes en één mannetje van deze bedreigde diersoort zijn in het kader van het managementprogramma naar het park in Overloon verhuisd. 

Lees meer »

September 2021

 

Boxmeer stemt in met tijdelijke uitbreiding azc

30 sep. 2021

De gemeente Boxmeer geeft het COA toestemming voor het plaatsen van 36 stacaravans op het terrein van het azc in Overloon. 

Lees meer »

 

Oud-trainer van SSS’18 stopt per direct bij NWC: een avontuur in Spanje lonkt

29 sep. 2021

ASTEN/OVERLOON - Voormalig SSS’18-coach Ruud Vermeer is per direct gestopt als hoofdtrainer van NWC uit Asten. De Limburger verlaat de tweedeklasser vanwege een vertrek naar Spanje.

Lees meer »

 

Afscheid Burgmeester Karel van Soest

28 sep. 2021

Beste inwoners van Overloon,6 november aanstaande is er een afscheidsreceptie voor Burgemeester Karel van Soest voor alle inwoners van Overloon.

Lees meer »

 


«   »