overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 17 oktober 2021 om 17:34

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

ATB-toertocht

17 okt. 2021

Toerklub Overloon kijkt terug op een geslaagde ATB tocht, mede door de goede weersomstandigheden.

Lees meer »

 

onthulling Remembrance Site Vector

15 okt. 2021

Op 14 oktober is het precies 77 jaar geleden dat Overloon werd bevrijd door de geallieerden. Na bijna drie weken felle strijd was de Slag bij Overloon gestreden. Om die reden was er op donderdag 14 oktober een feestelijk programma gepresenteerd op drie verschillende plekken in en rondom Overloon. 

Lees meer »

 

IVN Herfstwandeling voor de jeugd

15 okt. 2021

IVN "De Maasvallei" organiseerde voor haar jeugdleden een Herfstwandeling Het was een mooie herfstdag om de Staatsbossen bij St. Anthonis in te trekken en te beleven wat er verandert in de natuur nu de dagen korter, natter en kouder worden.

Lees meer »

 

Drie bijzondere mijlpalen in Overloon

14 okt. 2021

Op 14 oktober is het precies 77 jaar geleden dat Overloon werd bevrijd door de geallieerden. Na bijna drie weken felle strijd was de Slag bij Overloon gestreden. Om die reden was er op donderdag 14 oktober een feestelijk programma gepresenteerd op drie verschillende plekken in en rondom Overloon. LRE Foundation, Stichting Overloon War Chronicles en Oorlogsmuseum Overloon hebben de handen ineen geslagen om Overloon lokaal, nationaal en internationaal op de kaart te zetten.

Lees meer »

 

Onthulling plaquette bij vrijheidsmonument

14 okt. 2021

Bij het vrijheidsmonument in Overloon is op donderdag 14 oktober plaquette onthuld. Daarop staan de namen van slachtoffers die in de Tweede wereldoorlog omkwamen.

Lees meer »

 

Oscar geeft de gesneuvelden op oorlogsbegraafplaats Overloon een gezicht

13 okt. 2021

De gesneuvelden op de oorlogsbegraafplaats van Overloon krijgen 77 jaar na de bevrijding een gezicht.

Lees meer »

 

Honden Doe-fun activiteit

13 okt. 2021

Op vrijdagavond 5 november en zaterdagochtend 6 november a.s. staat er weer een Honden Doe-fun activiteit gepland bij Hondenschool In ’t Holt te Overloon. Alle honden zijn welkom.

Lees meer »

 

Vector of Memory nog ingepakt

13 okt. 2021

OVERLOON - Nog even, dan kun je de hoge Vector of Memory bij de afrit Overloon/Vierlingsbeek van de A73 bezoeken.

Lees meer »

 

KNVB plant ‘coronaduel’ doordeweeks in: SSS’18 wacht drie uitwedstrijden op rij

12 okt. 2021

OVERLOON - SSS’18 wacht drie uitwedstrijden op rij in de eerste klasse D. Na duels bij Deurne (op 24 oktober) en Limburgia (31 oktober) haalt de voetbalploeg uit Overloon op donderdag 4 november in bij Heeze. De aftrap is om 20.15 uur.

Lees meer »


«   »