Ondersteuning voor verenigingen

Gepubliceerd op 24 november 2021 om 19:46

Verenigingen in de gemeente Boxmeer kunnen verenigingsondersteuner Thomas Peeters Weem inzetten. Hij ondersteunt sportverenigingen bij diverse hulpvragen en bij het verbinden en het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen (sport)verenigingen in de gemeente Boxmeer. Op naar een vitale toekomst.

Vanuit eigen kracht

“Alle verenigingen in Boxmeer zorgen voor ontmoeting, energie en plezier. Inwoners van jong tot oud ontmoeten elkaar bij de verenigingen die de gemeente Boxmeer rijk is. Daar zijn we trots op. Maar ik zie dat sportverenigingen onder druk staan en dat mensen zich minder vanzelfsprekend verenigen. De verenigingen kennen veel uitdagingen, maar het biedt ook kansen”, vertelt verenigingsondersteuner Thomas. Met verenigingsondersteuning in de gemeente Boxmeer helpt hij sportverenigingen op weg om ze klaar te maken voor de toekomst. 

 

Verenigingen verenigen

Verenigingsondersteuner Thomas is een aanspreekpunt voor hulp- en ondersteuningsvragen. Hij zorgt met sportcafés met thema’s, zoals samenwerking, communicatie en vrijwilligers voor het versterken van onderlinge kennisdeling en samenwerking. Ook zoekt hij samen met verenigingen de samenwerking op met bijvoorbeeld onderwijs, zorg, welzijn en het lokale bedrijfsleven. Dit doet hij samen met andere partners in de gemeente. Daarnaast helpt Thomas verenigingen bij diverse vraagstukken, zoals het realiseren van nieuw aanbod en het beter benutten van accommodaties. Verenigingsondersteuning in de gemeente Boxmeer biedt ook ondersteuning in nieuwe subsidiemogelijkheden, een veilig sportklimaat, een rookvrij sportpark en nog veel meer. 

 

Meer weten

Meer weten over verenigingsondersteuning in gemeente Boxmeer? Of wil je nader kennismaken en bespreken wat Thomas voor jullie vereniging kan betekenen? Neem dan gerust contact op via Thomas@negen.nl.