weekoverzicht

Gepubliceerd op 28 februari 2022 om 18:06

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

alternatieve carnavalsoptocht in Huibuuke Land

27 feb. 2022

Toch een alternatieve carnavalsoptocht op zondag 27 februari door centrum van Overloon. Een traditionele grote optocht met praalwagens was door alle onzekerheden van de baan maar.

Lees meer »

 

carnavalsfeest in Huibuuke Land

27 feb. 2022

Carnaval is pas een paar uurtjes onderweg, maar veel langer hebben veel mensen niet nodig om al helemaal ondergedompeld te raken in het ouderwetse carnavalsgevoel. Alsof het nooit anders geweest. Of misschien om juist het vorige jaar eens stevig in te halen. Bij Partycentrum Bos in Overloon gaat het in ieder geval al helemaal los.

Lees meer »

 

SSS’18-coach heeft geen verklaring voor foutenfestijn

26 feb. 2022

SSS’18-coach Michel Kuijpers hield een slecht gevoel over aan de wedstrijd van donderdagavond bij Wittenhorst in Horst: 4-1. 

Lees meer »

 

Carnaval optocht Josefschool

25 feb. 2022

Het carnaval is vrijdagmorgen ook op Josefschool gestart. in de gymzaal en een optocht door het dorp werd de aftrap gegeven voor het carnavalsfeest op de Overloonse  basisschool.

Lees meer »

 

Gebiedsteams Land van Cuijk van start

25 feb. 2022

De verbindende schakel tussen de kern en de gemeente

Lees meer »

 

Anderhalve meter afstand niet meer verplicht

24 feb. 2022

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 geldt de verplichte afstand van 1,5 meter niet meer. Daarmee wordt een belangrijke stap gezet in het verder openen van Nederland.

Lees meer »

 

De BeestenBende

24 feb. 2022

"BEESTENBENDE" ACTIEF IN LEDEACKER Dat zijn duizenden kinderen (en hun ouders) in heel Nederland die zich inzetten voor een buurt waar we met zijn allen lekker kunnen leven.

Lees meer »

 

Landelijke Opschoondag 2022: Doe je mee zaterdag 19 maart?!

23 feb. 2022

Zaterdag 19 maart is het Landelijke Opschoondag. Want Nederland zwerfafvalvrij, dat doen we samen! Daarom slaan we ook in de gemeente Land van Cuijk de handen ineen en zetten ons in tegen zwerfafval. 

Lees meer »