overloon nieuws

TP Loonse Duinen maakt kans op hoofdprijs in finale online pokertoernooi!

Gepubliceerd op 22 maart 2022 om 19:25

Het Online Pokertoernooi voor de Sport is een landelijke initiatief waar iedereen (18+) aan mee kan doen en gratis kans maakt om tot €5.000,- te winnen voor zichzelf en zijn/haar favoriete sportvereniging. De totale prijzenpot kan oplopen tot wel €10.000,-!

Marcel haalt finale voor TP Loonse Duinen!

Op woensdag 21 maart werd de eerste voorronde van het Online Pokertoernooi voor de Sport gespeeld. In totaal schreven ruim 200 deelnemers zich in, waaronder Marcel Gerrits uit Overloon. Hij koos ervoor om mee te spelen voor TP Loonse Duinen, waardoor de club kans maakt op een mooi geldbedrag.

Hij streed, vanuit huis op zijn mobiel, om in de voorronde bij de beste 10% te eindigen voor een plek in de finale. Dit lukt hem en zodoende is hij gekwalificeerd voor de eindstrijd. De finale wordt op zondag 27 maart om 19.00 uur gespeeld en live uitgezonden via onkpoker.nl/live. We wensen Marcel alvast veel geluk!

 

Jij kunt ook nog meespelen voor jouw eigen vereniging!

Wil jij ook (leren) pokeren en gratis kans maken om tot €5.000,- voor jezelf en je vereniging naar keuze te winnen? Er worden t/m 24 maart nog voorrondes gespeeld waar je aan mee kunt doen.

Ook als je nog niet kunt pokeren, kun je voor je deelname de poker regels in 5 minuten leren dankzij een heldere uitlegvideo die op de inschrijfpagina te vinden is.

Inschrijven en meer informatie vind je op onkpoker.nl/sport.


«   »