Vijf jaar Plien

Gepubliceerd op 29 mei 2022 om 16:33

Op 1 juni is het op de kop af vijf jaar geleden dat Peter en Pauline Brouwer het roer compleet omgooiden en hun winkel ‘Plien Modelbouw’ openden aan het Museumpark in Overloon.

Dit eerste jubileum laten ze niet zomaar aan zich voorbijgaan. 

Zo was er tijdens het feestweekend op 28 en 29 mei een Oud-Hollands orgel voor de deur en is er een ouderwetse grabbelton voor de kinderen. Onder de klanten die hun kassabon inleveren wordt een aantal pannenkoek-arrangementen voor 2 personen verloot. 

 

Pauline Brouwer is met “PLIEN” het gezellige en bijzondere winkeltje dat inmiddels Vijf jaar geleden is gestart aan het prachtige Museupark. 

PLIEN heeft modelbouw, miniaturen, boeken, hobby spullen, leuke vintage, (oud) speelgoed, ansichtkaarten, souvenirs, leuke cadeautjes en nog veel meer. PLIEN is ook Toeristisch Informatie Punt in Overloon U bent er vast al eens wezen kijken, gezellig !! 

NIEUW 

Vanaf april van woensdag tot en met zaterdag, starten ook de verkoop van vaste 

tuinplanten en perkgoed. Kwaliteitsplanten tegen een scherpe prijs. Naar aanleiding van uw vraag en uw wensen zal ik stap voor stap mijn assortiment uitbreiden, maar de keus is reuze. U hoeft dus voor een mooie tuinplant het dorp niet meer uit 

Komt u ook eens langs om te kijken,graag !! 

 

Openingstijden PLIEN:

 

Maandag en Dinsdag gesloten

Woensdag t/m Zondag geopend

April t/m September van 10.30 tot 18.00

Oktober t/m Maart van 12.00 tot 17.30

 

Gesloten:

1e Paasdag en 1e Pinksterdag

1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag

Adres:Museumlaan 30, 5825 AK Overloon website: https://plien-overloon.jouwweb.nl/  Facebook:Plien Atelier Vintage Modelbouw  https://www.facebook.com/PlienAtelierVintageModelbouwOverloon/

Tel: 06-22250859 | Email: paulinebrouwervisser@hotmail.nl