Gemeentenieuws

Gepubliceerd op 27 juni 2023 om 19:39

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Geeft u binnenkort een feestje in uw tuin?

Houd dan rekening met uw buren en voorkom overlast.

 

Buren. We hebben ze allemaal. Ze wonen boven, onder, links of rechts van ons. In de meeste gevallen is het fijn om buren te hebben. Het houdt de buurt levendig en gezellig. Toch kunnen buren soms overlast ondervinden van elkaar. In veel gevallen zijn buren zich hier niet of onvoldoende van bewust. Gelukkig ligt de oplossing vaak binnen handbereik. Een vriendelijk praatje met uw buurman of buurvrouw lost veel problemen op.

 

De meeste klachten van buren of buurtbewoners komen voort uit lawaai, zoals harde muziek of luidruchtig

gepraat. In veel gevallen kan deze geluidsoverlast vrij eenvoudig worden voorkomen. Gewoon, door wat meer rekening met elkaar te houden. Zet de muziek later op de avond zachter of uit en voorkom luidruchtig stemgeluid; want vooral ’s avonds kan dit als storend worden ervaren. In de avond klinken geluiden nu eenmaal harder. Zeker nu de avonden langer zijn en de temperatuur ook in de avonduren aangenaam hoger is, worden veel verjaardags- en andere feestjes verplaatst naar de tuin. In de meeste gevallen is dat geen probleem, maar toch komt het steeds vaker voor dat buren en andere omwonenden verplicht mogen ‘meegenieten’ van zo’n feestje. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Geeft u binnenkort een feestje in uw tuin? Laat uw buren dan vooraf weten dat u een tuinfeestje houdt. Doe in uw buurt een briefje in de bus waarop staat dat u een feestje geeft. En zet hierop uw telefoonnummer, zodat buren u kunnen bereiken als er onverhoopt toch geluidsoverlast is. In de meeste gevallen komen buren er dan samen prima uit. En dat is wel zo prettig.

 

Fietsen op weg én water tijdens eerste fietsfeest Land van Cuijk

Tijdens het allereerste Fietsfeest Land van Cuijk, op zaterdag 8 en zondag 9 juli, kunnen fietsers van alle leeftijden mooie fietsroutes volgen, interessante bezienswaardigheden bekijken en bijzondere evenementen in het Land van Cuijk bezoeken. Op de website www.fietsfeestlandvancuijk.nl is een overzicht van alle fietsroutes te vinden.

Of je nu samen met het gezin wilt fietsen of een ervaren doortrapper bent, er is altijd een route die bij jou past. Je kunt zelf bepalen welke route(s) je fietst en wanneer je dit doet. De meeste routes bieden de mogelijkheid om zelf het startpunt te kiezen.

 

Deelnemers aan het Fietsfeest komen onderweg langs tal van bijzondere evenementen. Zoals het kampioenschap sloomfietsen in Grave, waarbij het de uitdaging is om juist zo langzaam mogelijk te rijden, en het fietssuppen op de Kraaijenbergse Plassen. Langs de route worden markten en andere activiteiten georganiseerd. Je kunt genieten van muziek- en theateroptredens en (eenmalige) tentoonstellingen. Musea, zoals het Kazemattenmuseum in Grave en het Speelgoed- en Kermismuseum in Vortum-Mullem, geven rondleidingen. Voor de kunstliefhebbers is er op zondag een meet & greet met de kunstenaars van de Kunstroute in Mill. 

 

Bijzonder is verder de tandemtocht die speciaal voor fietsliefhebbers met een visuele beperking wordt georganiseerd. Bovendien zijn er meer dan 30 pauzeplekken langs de routes, waar je even kunt uitrusten en genieten van lokale lekkernijen. Veel van deze pauzeplekken hebben speciale aanbiedingen voor de deelnemers aan het Fietsfeest.
Het Fietsfeest is een initiatief van de toeristische-recreatieve platforms in het Land van Cuijk en Visit Land van Cuijk.

 

Wethouder Maarten Jilisen: Het Fietsfeest Land van Cuijk geeft iedereen de kans om op een sportieve manier te ontdekken hoe mooi en veelzijdig onze gemeente is. Ook kun je kennis maken met het aanbod van onze lokale ondernemers. Ik ben trots op de organisatie van het Fietsfeest en hoop dat iedereen er van gaat genieten!

 

 

Foto-onderschrift:

Tijdens het Fietsfeest Land van Cuijk kun je ook fietsen over het water van de Kraaijenbergse Plassen. Bij Ceulemans verhuurt dat weekeinde fietssupboards.

 

Vlag in top: hoogste punt Molenheide Buiten

 

 

Op woensdag 21 juni jl. heeft wethouder Bouke de Bruin de vlag in top gehesen bij het bouwplan Molenheide Buiten. Dat deed ze samen met de vijfjarige Jurre Robben, een van de jonge bewoners die daar gaat wonen. Het vlag hijsen markeerde het feestelijk moment van het bereiken van het hoogste punt van de woningen die nu in aanbouw zijn.

 

Molenheide Buiten

Het bouwplan Molenheide Buiten maakt onderdeel uit van het voor woningbouw bestemde gebied Molenheide Buiten. Een gebied op de hoek van de Bosweg en de Wanroijseweg in Mill waar zowel de gemeente Land van Cuijk als projectontwikkelaar Cedrus Vastgoed woningbouw realiseren. Het planonderdeel Molenheide Buiten, van Cedrus Vastgoed, bevat 58 woningen van gevarieerde aard; vrijstaande (geschakelde) woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen. Het gaat om zowel koop- als huurwoningen.

 

Hoogste punt

Wethouder De Bruin was blij met het bereiken van het hoogste punt: “Je kunt geen krant openslaan of radio aanzetten en je leest of hoort over de woningmarktcrisis. Juist nu is het daarom goed om te laten zien dat woningbouw toch nog mogelijk is, dat niet alles stil ligt. Het project Molenheide Buiten, is een goed voorbeeld van een mooi en gevarieerd woningbouwproject dat ondanks de huidige omstandigheden tot stand komt”.

 

Ook Robert Hellings, directeur Cedrus Vastgoed, toonde zich verheugd over het bereiken van het hoogste punt: “Ik sluit me aan bij wat de wethouder zegt. Woningen bouwen is heden ten dage niet eenvoudig. Maar dankzij onze gezamenlijke inspanningen is het toch gelukt om hier een woongebied te realiseren dat de groene en dorpse uitstraling van Mill voortzet. Het zal hier heel aantrekkelijk wonen zijn met veel rust en ruimte en met de natuur en wandelgebieden om de hoek”.

 

Vlag in top
Het hijsen van de vlag in top was vooral bedoeld om het bereiken van het hoogste punt feestelijk te markeren. Toekomstige bewoners waren uitgenodigd en konden alvast onderling kennismaken.

 

Per 1 juli mogelijk om in te loggen met rijbewijs bij DigiD

 

Iedereen die vanaf 1 juli 2023 een nieuw rijbewijs aanvraagt, ontvangt een rijbewijs met inlogfunctie van DigiD. Je kunt er zelf voor kiezen om deze functie te activeren of niet.

Wat kan ik hiermee?
Inloggen bij DigiD kan op verschillende manieren: met gebruikersnaam en wachtwoord, met een identiteitskaart (sinds 2021) en vanaf 1 juli dus ook met een rijbewijs. Je kunt zo veiliger inloggen op websites van de overheid, zorg en pensioenfondsen.


Voordelen van inloggen met rijbewijs of identiteitskaart

Inloggen met een identiteitsbewijs (zoals een rijbewijs) geeft in de toekomst toegang tot persoonlijke gegevens die extra gevoelig zijn. Om deze gegevens goed te beschermen willen organisaties -waaronder de gemeente- nog meer zekerheid dat de gegevens met de juiste persoon worden gedeeld. Inloggen met een rijbewijs of identiteitskaart met behulp van de DigiD app geeft die extra zekerheid en zorgt zo voor maximale bescherming van je gegevens.


Wat moet ik doen?

Binnen 5 werkdagen na het ophalen van het rijbewijs (vanaf 1 juli) ontvang je een brief met een pincode van DigiD. Met deze pincode kun je inlogfunctie activeren. Brief niet ontvangen? Dan kun je binnen 6 weken bij DigiD een nieuwe brief met pincode aanvragen.

Het rijbewijs zelf en de aanvraag en afgifte ervan veranderen niet.


Hoe zit dat met eerder aangevraagde rijbewijzen?
Alle rijbewijzen afgegeven in de periode vanaf 26 mei 2018 tot 1 juli 2023 hebben al een chip met de inlogfunctie, maar daar kon nog geen gebruik van gemaakt worden. Wil je dit vanaf 1 juli wel, dan moet je dat zelf activeren (kosten: €3,50). Je moet dan zelf via DigiD een pincode aanvragen (via www.digid.nl).

Bij rijbewijzen die worden afgegeven tot 1 juli 2023  kun je ervoor kiezen om een rijbewijs aan te vragen zonder inlogfunctie. Met ingang van 1 juli is dat niet meer mogelijk. Het bedrag van €3,50 is dan al verwerkt in de kosten.


Moet ik dan voortaan altijd met mijn rijbewijs inloggen?

Nee, je kunt ook inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord of identiteitskaart (sinds 2021). Het is wel veiliger om in te loggen met je identiteitskaart of rijbewijs.


Waar kan ik heen met vragen?

Voor vragen over de inlogfunctie kun je terecht bij DigiD: www.digid.nl.

 

Daag uit die hersenen!
Lezing van Erik Scherder

 

Gemeente Land van Cuijk en GGD Hart voor Brabant gaven zaterdag 24 juni het podium aan hersenwetenschapper Erik Scherder in een uitverkochte Schouwburg Cuijk. Hij verzorgde een inspirerende lezing over de gehele levensloop met de boodschap: Daag uit die hersenen!

 

Na een introductie door de GGD, zorgde wethouder Willy Hendriks-van Haren voor een welkom vanuit de gemeente. “Deze lezing van hersenwetenschapper Erik Scherder onderstreept het belang van preventie, voor lichaam en geest. Zonder dat je erbij nadenkt, zijn je hersenen belangrijk bij alles wat je doet. Van bewegen tot praten en van onthouden tot slapen. Dag in dag uit, dag en nacht. Daarom is het belangrijk om goed voor je hersenen te zorgen.”

 

De middag was een groot succes waarin Erik Scherder liet zien dat gezond ouder worden al begint als je jong bent. Maar ook dat je op iedere leeftijd je hersenen positief kunt beïnvloeden door meer te bewegen, een gezonde leefstijl te hebben en je hersenen uit te dagen. De oproep van Erik was vooral: ben nieuwsgierig, daag jezelf uit en doe moeite.

Thérèse Claassen, directeur publieke gezondheid GGD Hart voor Brabant sloot de lezing af: “Gezond opgroeien en gezond ouder worden moet voor iedereen mogelijk zijn. Wij werken aan het verkleinen van deze gezondheidsverschillen, zodat iedereen kan meedoen aan de samenleving. Door gezond zijn voor iedereen gewoon te maken. Preventie in de breedste zin van het woord is volgens ons de sleutel tot een gezonde toekomst. Land van Cuijk is hier al ontzettend goed mee bezig. Dat is een dik compliment voor alle betrokken organisaties en deelnemers.” 

Voor en na de lezing was er een ontmoetingsplein rond het thema gezondheid in de kleine zaal van de Schouwburg. Hier stonden de organisaties Alzheimer Nederland, Biblioplus, Buurtzorg, Dementie Keten Team, GGD Hart voor Brabant, NEGEN, Sociom, werkgroepen dementievriendelijke gemeente, WMO-consulenten en Ypse. Het ontmoetingsplein werd goed bezocht.

De lezing was er één uit een reeks van acht, waarin het belang van een goede gezondheid en mentale en fysieke fitheid voorop staat. Lees hier welke lezingen nog volgen en meld je aan: www.gemeentelandvancuijk.nl/lezingengezondheid.

 

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is het officiële publicatiekanaal voor gemeentelijke bekendmakingen. Het kan gaan om (ontwerp)besluiten, (ontwerp)plannen, verkoop van percelen gemeentegrond en andere formele bekendmakingen.

 

Op deze pagina’s staan alleen beknopte versies, bedoeld als service en ter informatie. In de officiële bekendmaking op bovengenoemde website staat welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van inspraak (een zienswijze indienen), het gebruiken van een rechtsmiddel, zoals bezwaar, (hoger) beroep en voorlopige voorziening of hoe er anders gereageerd kan worden.

 

Je kunt ook per e-mail op de hoogte blijven van alle bekendmakingen. Ga naar www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. Hier kun je een profiel aanmaken met je postcode en aanvinken van welke overheden en welke soort bekendmakingen je wilt ontvangen.

Land van Cuijk

| Uitschrijving basisregistratie personen

Vertrokken naar onbekende bestemming

 

Uit onderzoek van de afdeling Burgerzaken is gebleken dat onderstaand persoon niet meer woont op het adres waar hij of zij volgens de Basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders heeft ingevolge artikel 2.22 van de Wet BRP besloten de bijhouding van de persoonslijst van deze persoon op te schorten wegens vertrek uit Nederland. Dit betekent dat hij of zij daardoor formeel niet meer op dat adres staat ingeschreven.

 

Geslachtsnaam en voorletters

Geboorte-datum

Adres

Datum besluit

Z. Ghulam Dastagir

02-02-1989

Noordkant 19B, 5845 EX Sint Anthonis

19-06-2023

F.A. Shuaib

08-05-2010

Noordkant 19B, 5845 EX Sint Anthonis

19-06-2023

F.A. Shuaib

15-06-2014

Noordkant 19B, 5845 EX Sint Anthonis

19-06-2023

F.A. Shuaib

03-08-2017

Noordkant 19B, 5845 EX Sint Anthonis

19-06-2023

F. Gökşen

12-09-1972

Robijnlaan 10, 5431 ZP Cuijk

19-06-2023

J.J. Raczkowski

14-02-1970

Grotestraat 17, 5431 DG  Cuijk

19-06-2023

S.O. Sharanych

07-08-1987

Noordkant 19B, 5845 EX  Sint Anthonis

19-06-2023

O.P. Matusiak

07-11-1959

Noordkant 19B, 5845 EX  Sint Anthonis

19-06-2023

L.O. Matusiak

19-08-1958

Noordkant 19B, 5845 EX  Sint Anthonis

19-06-2023

O.S. Sharanych

25-06-2007

Noordkant 19B, 5845 EX  Sint Anthonis

19-06-2023

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie.

 

Het ondertekende bezwaarschrift moet bevatten de naam en het adres van de indiener, de datum en een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt. Ook moet de bezwaarmaker gemotiveerd aangeven waarom hij of zij het niet eens is met het besluit. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave.

 

| Overige

 • Nota groenstroken 2023
 • Nota pachtbeleid 2023
 • Nota kostenverhaal 2023 gemeente Land van Cuijk

Beers

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van festiviteiten bij doorkomst Vierdaagse op 21 juli 2023 Grotestraat 28, 5437AS Beers NB

Beugen

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een inrit/uitweg Beugen, kadastraal BMR00 F 3913

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van poelen in Maasheggengebied Buitengebied Beugen kadastraal BMR00 R 950
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een hal tot caravan- en camperstalling en kleinschalige opslag Voordtstraat 7A, 5835CH Beugen

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Kermis Beugen van 30 juni t/m 3 juli 2023 Kerkplein ongenummerd, Beugen
 • Melding voor het oprichten van een multifunctioneel centrum aan Kerkplein 6 te Beugen

Boxmeer

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een fietsenberging Stationsweg 12, 5831CR Boxmeer

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Kermis 2023 van 23 t/m 27 juni 2023 Steenstraat ongenummerd (Wilhelminaplein), Boxmeer
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Kermis Boxmeer van 23 t/m 27 juni 2023 Raadhuisplein - Weijerpark, Boxmeer
 • Vastgestelde maatwerkvoorschriften voor het vastleggen van andere geluidsnormen aan Handelstraat 3 en Lionstraat 2 te Boxmeer

Cuijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het legaliseren van bestaande brandcompartimering Jan Linders Cuijk Grotestraat 99, 5431DJ Cuijk

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanbrengen van erfverharding Cuijk, kadastraal CUI00 C 2536 & C 4226
 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een scootmobileberging Mgr Zwijssenstraat ongenummerd, Cuijk - kadastraal CUI00 A 4412
 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een dakkapel Zomereik 17, 5432KS Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitweg Raamweg 10, 5431NH Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het kappen van een boom Grotestraat 91, 5431DJ Cuijk

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van bouwcontainers en een keet van 19 juni 2023 t/m 20 oktober 2023 Fraterstraat, Parkeerplaats schouwburg Cuijk
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Kerkpleinconcert op 7 juli 2023 Kerkstraat 10, 5431DS Cuijk
 • Melding voor de oprichting van een bedrijf dat evenementen organiseert aan De Hork 26a te Cuijk
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een informatiebord op 20 en 21 juli 2023 kruising Beerseweg - Heiligenberg, Cuijk

Escharen

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • omgevingsvergunning verleend voor het splitsen en herbestemmen van bedrijfsruimte met bovenwoning tot 2 woningen Molenpad 2 en 2a, 5364PV Escharen

Gassel

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitweg Molenakker 5d, 5438NE Gassel

Grave

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het renoveren van de gevel Touwslagerserf 6, 5361GA Grave
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het splitsen van een bovenwoning Maasstraat 20, 5361GG Grave
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verplaatsen van een noodstroom aggregaat Grave, kadastraal GVE00 N 108

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen dakkapel Estersveldlaan 68, 5361HV Grave

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een steiger aan voorzijde huis van 19 juni 2023 t/m 3 juli 2023 Gasthuisstraat 60, 5361HH Grave
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van “Fietsfeest Land van Cuijk” op 8 en 9 juli 2023 Hoofdwagt en Markt, Grave

Haps

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het slopen van opstallen op het terrein vergunningsvrij Oeffeltseweg 13, 5443PJ Haps

Afhandelingen

 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het aanbrengen van terreinverharding, aanleg van inritten en erfafscheidingen Kokerbijl 18, 5443PV Haps

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Tuinfeest Haps op 24 en 25 juni 2023 Terrein Loswal aan de Stationsstraat in Haps
 • Omgevingsvergunning verleend voor het organiseren van Muziek in de Mais op 19 augustus 2023 Haringsestraat ongenummerd, Haps

 

Katwijk

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Uitgebreide procedure intrekking omgevingsvergunning definitief aan Kraaijenbergse Plassen- Heeswijkse Kampen te Katwijk

 

Landhorst

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een mantelzorgwoning in een bestaand gebouw Noordstraat 35, 5445RA Landhorst

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van het “Slok Op Festival” op 29 juli 2023 Pioniersstraat 1, 5445AC Landhorst

Linden

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een familieactiviteit met hindernisbaan en BBQ op 1 juli 2023 De Berg ongenummerd, Linden

Mill

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Verlenging beslistermijn verzoek maatwerkvoorschriften aan Graafseweg 37 te Mill

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van een schuur met een schuur, carport en terrasoverkapping Stationsstraat 17, 5451AM Mill
 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitweg Beerseweg 28, 5451NR Mill

| Overige

 • Ontvangst verzoek tot het stellen van maatwerkvoorschriften aan Graafsebaan 37 te Mill

 

Oploo

| Overige

 • Melding voor het oprichten van een monovergister met opwaardingsinstallatie voor groengas en CO2 aan Schipperspeel 1 te Oploo
 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het veranderen van de inrichting Brugstraat 16, 5841CZ Oploo
 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het veranderen van de inrichting aan de Brugstraat 16 in Oploo

 

Overloon

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een paardenrijbak Crooijmansweg, Overloon kadastraal T 103, nabij huisnummer 1)

 

Rijkevoort

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een woning Bonkelaar 14 Rijkevoort

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van opslagcontainers en een schaftkeet van 14 augustus 2023 t/m 20 oktober 2023 Hoogveld en Kerkveld in Rijkevoort

 

Sint Anthonis

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Wielerronde van Sint Tunnis op 8 juli 2023 Brink ongenummerd, Sint Anthonis

Sint Hubert

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een uitrit bij nieuwbouw woning Pastoor Jacobsstraat 36, 5454GN Sint Hubert
 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het verbouwen van een bestaande loods (onderdelen vernieuwd en hersteld) Voortsestraat 3a, 5454GR Sint Hubert
 • Omgevingsvergunning verleend voor het wijzigen van de locatie van het reeds vergunde inkoopstation Voortsestraat 25 nabij, 5454GR Sint Hubert
 • Omgevingsvergunning verleend voor het wijzigen van de locatie van het reeds vergunde inkoopstation Voortsestraat 25 nabij, 5454GR Sint Hubert

| Overige

 • Openbare verkoop pand Voordijk 46 te Sint Hubert

Stevensbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen Waco duiker in een A-watergang vergunningvrij Ceresstraat ongenummerd, Stevensbeek - kadastraal OLO00 L 166

Velp

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan Generaal de Bonsweg 1, 5363ST Velp

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van het dak en het plaatsen van zonnepanelen bij 6 woningen Zaalheuvelweg 1, 3 en 5 in Velp en Tolschestraat 25, 27 en 29 in Velp
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verrichten van groot onderhoud aan daken, dakkapellen en goten van gebouw B Generaal de Bonsweg 1, 5363ST Velp

Vierlingsbeek

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van de woning Overambt 9, 5821CC Vierlingsbeek
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een woonhuis Grotestraat 22a, 5821AE Vierlingsbeek

 

Vianen

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een pre-mantelzorgwoning Vaandelstraat 4z, 5434RB Vianen NB

Vortum-Mullem

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitweg Molenhof 9, 5827AR Vortum-Mullem

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Sfeermarkt en Maasheggenmarkt op 8 en 9 juli 2023 Brembroeken 1, 5827AH Vortum-Mullem

Wanroij

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een inrit/uitweg Wanroij, kadastraal WRJ00 M 831

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Verlorenhoek 10A, 5446XL Wanroij
 • Omgevingsvergunning verleend voor het Internationaal Kever Weekend (IKW) Wanroij van 16, 17 en 18 juni 2023 Zoetendaal 10, 5446PC Wanroij