Aanhouding na steekincident in woning

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 08:13

Boxmeer - De politie heeft vrijdagavond een 32-jarige vrouw aangehouden. Ze wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij een steekincident in een woning aan de Begijnenstraat in Boxmeer. Bij dat incident is een 36-jarige man gewond geraakt.

Het steekincident vond vrijdagavond plaats rond 23:00. Ter plaatse troffen politieagenten een man aan in de woning met een steekwond, hij was op dat moment nog wel aanspreekbaar. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte was na het steekincident nog in de woning aanwezig en kon door de agenten worden aangehouden. De vrouw zit nog vast en wordt gehoord over haar betrokkenheid. Het incident zou zich mogelijk in relationele sfeer afspelen. Uit onderzoek moet blijken wat de precieze toedracht was van het incident.

Getuigenoproep
De politie heeft forensisch onderzoek gedaan in de woning en er is een buurtonderzoek gestart. Mocht u iets hebben gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of meld het via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 

Geef uw tip

U kunt óók foto's of films toevoegen.