Roojse Kels Live

Gepubliceerd op 8 juni 2024 om 17:21

Het is weer zover! Na een succesvolle en veelbelovende start in 2023 komt Roojse Kels LIVE terug naar Zaal 7 op 28 september 2024, en we kunnen niet wachten om jullie opnieuw te zien. Dit jaar belooft een avond vol muzikaal spektakel, met eigenzinnige versies van bekende hits, uitgevoerd door zowel vertrouwde gezichten als nieuwe talenten.

Geniet van een gevarieerd repertoire, van de tijdloze muziek van Guus Meeuwis en Rowwen Heze tot de rockklassiekers van Queen, Toto en Golden Earring. Of het nu met de swingende begeleiding van Chico Dommeck's combo is of puur à capella, elke uitvoering zal je verrassen en ontroeren. Van emotionele ballades tot energieke hits, deze avond heeft het allemaal.

Als hoogtepunt van de avond staat Guus Vreugdewater met het Black Jack Project klaar om de afterparty te verzorgen, waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer zullen gaan tot in de late uurtjes.

We zouden het fantastisch vinden als jullie, als onze trouwe bezoekers, deze bijzondere avond met ons komen vieren. Mis deze kans niet en koop nu je kaartjes voor 28 september in Asteria Zaal 7 via https://www.ticketkantoor.nl/shop/roojsekelslive. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, en we hopen jullie daar te zien!

http://www.venraysmannenkoor.nl/