Raderlebnistag 2024: Een grensoverschrijdende fietstocht langs de Duits-Nederlandse grens

Gepubliceerd op 26 juni 2024 om 15:28

Op zondag 7 juli vindt de populaire grensoverschrijdende fietsdag 'Raderlebnistag' plaats. Voor de 31ste keer organiseren 62 gemeenten deze unieke fietsevent langs de Duits-Nederlandse grens.

Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen fietsers genieten van diverse routes die door het prachtige grenslandschap voeren. Vertrekpunten zijn onder andere in Gennep, waar je kunt starten voor de Wings of Freedom-Aircrash route.

 

Er Door ca. 35.000 gefietst.de 'Raderlebnistag', zoals de Fietsbelevingsdag ook wel wordt genoemd. Deze jaarlijkse grensoverschrijdende fietstocht biedt een unieke kans om de regio op een ontspannen manier te verkennen en de verbinding tussen Duitsland en Nederland te ervaren.

 

Of je nu een geoefende fietser bent of een recreatieve liefhebber, er is voor ieder wat wils. Ontdek de schoonheid van het landschap, de rijke cultuur en de gastvrijheid van de bewoners tijdens deze 'Raderlebnistag' op 7 juli 2024.

 

Meer informatie over de routes en startlocaties vind je op www.niederrhein-tourismus.de. Reserveer deze datum alvast in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke grensoverschrijdende fietstocht! Route. Check de routes hier

 

Alle routes van Grensoverschrijdend Fietsdag 2024 klik hier

 

De deelnemers die in Overloon hun stempelkaart bij de finish inleveren spelen mee in de tombola die door de organisatie van de Niederrheinische Radwandertag wordt georganiseerd. Indien u in de prijzen valt wordt het persoonlijk aan u bekend gemaakt door de

 

Duitse organisatie Tot 7 juli!!!

Het team van de Grensoverschrijdende Fietsdag