Home » regionieuws » regionieuws van maandag 17 september

regionieuws van maandag 17 september

Gepubliceerd op 17 september 2018 om 18:27

Ongeval in Venray, Beekweg. Gelukkig geen gewonden.

PEELENMAASVENRAY.NL
 
Bij een aanrijding, zaterdag tegen het eind van de ochtend op de Beekweg in Venray, liepen twee auto's aanzienlijke blikschade op.

Knipoog’ van Karrespel valt goed in Brabant Stoet

OPLOO – Wagenspeelgroep Karrespel kreeg zondag de lachers op de hand tijdens de Brabant Stoet in Bergen op Zoom. Het toneelgezelschap uit Oploo presenteerde zich onder de warme najaarszon aan de vele duizenden langs de route met een ‘Brabantse witwasserij’. De knipoog van de act naar de actualiteit kwam goed binnen bij de toeschouwers.
Een bonkig paard voor een schommelende kar met schuimende wastobbes, bezige en druk kletse...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, menigte, bruiloft en buiten

Met extra bagage naar universiteit of hogeschool

Al geslaagd, geproefd van het studentenleven: maar toch nog even terug naar Metameer. De havo- en vwo-leerlingen die tweetalig onderwijs (tto) volgden in Stevensbeek en Boxmeer, kregen vrijdag 14 september hun wereldwijd erkende IB (International Baccalaureate) certificaat uitgereikt. Met deze extra bagage hebben ze hun plek gevonden op universiteit en hogeschool waar veel literatuur Engelstalig is en buitenlandse studenten ro...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 29 mensen, lachende mensen, schoenen
Jeffrey Herlings heeft wereldtitel MXGP binnen: OPLOO - Jeffrey Herlings (24) uit Oploo heeft zondagmiddag zoals verwacht in Assen de wereldtitel MXGP veroverd. Daarmee is hij de eerste Nederlander die zich in de koningsklasse (450cc) van de motorcross tot wereldkampioen kroont. Herlings was in zijn imposante carrière al drie keer (2012, 2013, 2016) de beste in de MX2-klasse (250cc).
GELDERLANDER.NL
 
OPLOO - Jeffrey Herlings (24) uit Oploo heeft zondagmiddag zoals verwacht in Assen de wereldtitel MXGP veroverd. Daarmee is hij de eerste Nederlander die zich in de koningsklasse (450cc) van de motorcross tot wereldkampioen kroont. Herlings was in zijn imposante carrière al drie keer (2012, 2013, 2...

Boxmeerse Annie van Zwam wint Elfdorpentoernooi: BOXMEER - Annie van Zwam uit Boxmeer heeft het jaarlijkse Elfdorpentoernooi jeu de boules van Boxmeer gewonnen.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - Annie van Zwam uit Boxmeer heeft het jaarlijkse Elfdorpentoernooi jeu de boules van Boxmeer gewonnen.
 
 
Bij een aanrijding, zaterdag tegen het eind van de ochtend op de Beekweg in Venray, liepen twee auto's aanzienlijke blikschade op.
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Annie van Zwam uit Boxmeer is de winnares geworden van het jaarlijkse Elfdorpentoernooi jeu de boules.
KLIKNIEUWS.NL
 
REGIO | De jaarlijkse Truckrun Boxmeer was ook dit jaar weer een groot succes. Vrachtwagenchauffeurs bezorgden ruim 230 mensen met een verstandelijke beperking een fantastische dag. (foto: Bas Delhij)

Boxmerenaar Jean Claessens en Theo Kleintjens uit Afferden ontvingen op 15 september de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Van Soest reikte de onderscheiding uit tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van Midgetgolfclub Amigo in Afferden.

BOXMEER.NL
 
Welkom bij gemeente Boxmeer
Gemeente Sint Anthonis
Interessant en leuk en gezellig en voor jong en voor oud het is de eerste Open dag van de gemeente Sint Anthonis. Zaterdag 22 september van 10.00 uur tot 14.00 uur
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.
 

«   »