Home » regionieuws » regionieuws van dinsdag 18 september

regionieuws van dinsdag 18 september

Gepubliceerd op 18 september 2018 om 18:56

Op de rotonde van de Deurneseweg, nabij een tuinartikelen zaak, is een aanhanger van een vrachtwagen omgekiept.Deze is geladen met mest.De N270 is in beide richtingen ter hoogte van de weg naar Venray afgesloten. 

...Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten

Kijkje in het college door wethouder Verstraaten.
De zomervakantie lijkt alweer ver weg. Ofschoon de eerste 100 dagen in deze nieuwe periode er nog niet opzitten, voelen mijn werkzaamheden in het college weer heel vertrouwd. De ambitieuze portefeuille Duurzaamheid heb ik overgedragen aan mijn nieuwe collega, maar ik heb er de mooie portefeuille Recreatie & Toerisme voor terug gekregen. 
Lees verder: https://www.boxmeer.nl/…/kijkje-in-het-college-18-september…

Maasheggenloop geslaagd: Het nieuwe Contiweb Maasheggenloop-parcours van AV Sporting Boxmeer liep dwars door Unesco- biosfeergebied de Maasheggen.

BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
Het nieuwe Contiweb Maasheggenloop-parcours van AV Sporting Boxmeer liep dwars door Unesco- biosfeergebied de Maasheggen.

Boxmeer en gemeentesecretaris Van de Loo uit elkaar: BOXMEER - Harry van de Loo is niet veel langer de gemeentesecretaris/directeur van de gemeente Boxmeer. Hem is te kennen gegeven dat er een gesprek moet komen. Dat gaat over 'de wijze en voorwaarden waarop er afscheid genomen kan worden', zoals burgemeester Karel van Soest het omschrijft.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - Harry van de Loo is niet veel langer de gemeentesecretaris/directeur van de gemeente Boxmeer. Hem is te kennen gegeven dat er een gesprek moet komen. Dat gaat over 'de wijze en voorwaarden waarop er afscheid genomen kan worden', zoals burgemeester Karel van Soest het omschrijft.

Dolblij met Blues Caravan in Boxmeer: BOXMEER - Zo blij als een kind was Léon Toonen toen hij hoorde dat het door hem zo begeerde Blues Caravan 2018 de Weijer zou aandoen. Dat tekent de bezeten bluesman.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - Zo blij als een kind was Léon Toonen toen hij hoorde dat het door hem zo begeerde Blues Caravan 2018 de Weijer zou aandoen. Dat tekent de bezeten bluesman.

Fotoserie: Dertigste Truckrun door de regio: De truckrun werd zondagmiddag voor de dertigste keer gehouden. Ook deze editie was weer een groot succes. De karavaan met bijna 250 vrachtwagens trok door het Land van Cuijk. De organisatie van de truckrun kijkt weer trots terug op de jubileumeditie. Ook worden alle vrijwilligers bedankt voor hun diensten. De stoet trok onder meer door de gemeente Cuijk. Uiteindelijk arriveerden alle deelnemers in Boxmeer. (foto's: Marco en Angelina van den Broek)

CUIJKSWEEKBLAD.NL
 
De truckrun werd zondagmiddag voor de dertigste keer gehouden. Ook deze editie was weer een groot succes. De karavaan met bijna 250 vrachtwagens trok door het Land van Cuijk. De organisatie van de truckrun kijkt weer trots terug op de jubileumeditie. Ook worden alle vrijwilligers bedankt voor hun di...

Oploo is trots op zijn kampioen motorcross Jeffrey Herlings: OPLOO - Natuurlijk hebben ze hem gevolgd in het dorp Oploo. Niet alleen omdat de motorcross-wereldkampioen Jeffrey Herlings een dorpsgenoot is. Ook omdat het dorp net als heel de gemeente Sint Anthonis van motorcross houdt. Punt.

GELDERLANDER.NL
 
OPLOO - Natuurlijk hebben ze hem gevolgd in het dorp Oploo. Niet alleen omdat de motorcross-wereldkampioen Jeffrey Herlings een dorpsgenoot is. Ook omdat het dorp net als heel de gemeente Sint Anthonis van motorcross houdt. Punt.

LIKE als jij ook wel eens bij de Try Out Sint Anthonis bent geweest!

En lees hier hoe je de coladisco kunt redden van de ondergang:

KLIKNIEUWS.NL
 
SINT ANTHONIS | De Try Out in Sint Anthonis, beter bekend als de coladisco, luidt de noodklok. "Als er niet snel meer bezoekers komen, zijn wij genoodzaakt om te stoppen", vertellen Ria van Mil en Richard Jans van het bestuur. Als laatste redmiddel organiseren zij in het eerste weekend van...
KLIKNIEUWS.NL
 
STEVENSBEEK / BOXMEER | Al geslaagd, geproefd van het studentenleven: maar toch nog even terug naar Metameer. De havo- en vwo-leerlingen die tweetalig onderwijs (tto) volgden in Stevensbeek en Boxmeer, kregen vrijdag 14 september hun wereldwijd erkende IB (International Baccalaureate) certificaat ui...
 

De Stichting Fiets4Daagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas via het spel Rad van Fortuin. De betreffende organisatie is medeverantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel, zo ook voor het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus geen kwestie van “de hand ophouden”, maar van keihard werken door een aantal mensen van de desbetreffende organisatie.

Tijdens de 34ste editie k...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen, nacht en binnen
 
 

Werkt jouw auto met een keyless entry system? Let dan even op! Deze kan namelijk op relatief eenvoudige wijze worden gehackt. Advies: schaf een anti-hacking beschermhoes aan! https://www.facebook.com/pg/omroepbrabant/posts/?ref=page_internal


«   »