Home » regionieuws » regionieuws van woensdag 19 september

regionieuws van woensdag 19 september

Gepubliceerd op 19 september 2018 om 20:14

Boxmeerse ouderen boksen voor meer jonge zorgvrijwilligers: BOXMEER - De zorg kampt met een tekort aan vrijwilligers. Bij Madeleine hebben ze een bijzondere oplossing. Bokssessies moeten ouderen laten zweten én méér jonge hulptroepen vrijwillig naar de Boxmeerse zorginstelling lokken.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - De zorg kampt met een tekort aan vrijwilligers. Bij Madeleine hebben ze een bijzondere oplossing. Bokssessies moeten ouderen laten zweten én méér jonge hulptroepen vrijwillig naar de Boxmeerse zorginstelling lokken.

Meer drukte in Maasheggen door Unesco-erkenning: BOXMEER - De Maasheggen hebben sinds eind juli de 'biosfeerstatus' van de Unesco, een wereldwijde erkenning voor bijzondere natuurgebieden. Dat predikaat trekt steeds meer mensen naar het gebied, constateren bestuurders tevreden.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - De Maasheggen hebben sinds eind juli de 'biosfeerstatus' van de Unesco, een wereldwijde erkenning voor bijzondere natuurgebieden. Dat predikaat trekt steeds meer mensen naar het gebied, constateren bestuurders tevreden.
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Het Bluesfestival wordt zaterdag 29 september voor de vijfde keer gehouden in De Weijer in Boxmeer. Een lustrum dus! Organisator Frank van Gemert en bevriende muziekkenner Joep Wisznievski maakten samen met hun echtgenotes een prachtige reis door Amerika op zoek naar talent. "We hebbe...
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Lekkerbekjes opgelet! De koopzondag in Boxmeer van 23 september staat in het teken van proeven. Proeven van alles wat de Boxmeerse horecaondernemers te bieden hebben. Dit gaat middels drie verschillende proefkaarten. Ook meteen een mooi moment om even in de modezaken te spieken naar de all...

Vanaf 17 oktober een nieuwe Jumbo aan de Bleek

OMROEPVENRAY.NL
 
Jumbo opent op feestelijke wijze woensdag 17 oktober de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Emté winkel aan de Bleek 30 in Venray. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelend publiek.
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.