Home » regionieuws » regionieuws van donderdag 20 september

regionieuws van donderdag 20 september

Gepubliceerd op 20 september 2018 om 18:59

98 lege stoelen voor verkeersdoden in Boxmeer: BOXMEER - 98 lege stoelen symboliseren aanstaande zondag in Boxmeer de evenzovele verkeersdoden die er in 2017 in Brabant vielen. De stoelen staan tussen 11.00 en 17.00 uur op het Raadhuisplein.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - 98 lege stoelen symboliseren aanstaande zondag in Boxmeer de evenzovele verkeersdoden die er in 2017 in Brabant vielen. De stoelen staan tussen 11.00 en 17.00 uur op het Raadhuisplein.

Met zijn allen lekker sporten in Maashees: MAASHEES - 'Met zijn allen lekker sporten.' dat is het motto van de Nationale Sportweek die van 15 tot en met 29 september duurt. En dat hebben de leerlingen van de tweede klas van Metameer in Boxmeer goed begrepen.

GELDERLANDER.NL
 
MAASHEES - 'Met zijn allen lekker sporten.' dat is het motto van de Nationale Sportweek die van 15 tot en met 29 september duurt. En dat hebben de leerlingen van de tweede klas van Metameer in Boxmeer goed begrepen.

Zoektocht naar geschikte woningen: In hun moeizame zoektocht naar betaalbare (huur)woningen in de gemeente Sint Anthonis nemen jongeren het heft zelf in handen. Jan van Riet en Sam Cornelissen (beiden Oploo) en Harm de Kleijne (Landhorst) polsen onder de noemer De Woonstarters leeftijdgenoten naar hun woonbehoeften en -wensen. De drie, zelf ook woningzoekenden, willen betaalbare woningen in de stijl die jongeren willen. Dinsdag 25 september is er een woonavond in het Wapen van Wanroij.

BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
In hun moeizame zoektocht naar betaalbare (huur)woningen in de gemeente Sint Anthonis nemen jongeren het heft zelf in handen. Jan van Riet en Sam Cornelissen (beiden Oploo) en Harm de Kleijne (Landhorst) polsen onder de noemer De Woonstarters leeftijdgenoten naar hun woonbehoeften en -wensen. De dri...

Hardlopers zaterdag welkom in Oploo

OPLOO – Een nieuwe organisatie, een aangepast parcours en de uitdaging dat de winnaar van elke afstand als nieuwe recordhouder of -houdster wordt genoteerd, dat zijn de uitgangspunten voor de derde editie van de Graancirkelloop in Oploo. De hardloopwedstrijd op zaterdag 29 september kent afstanden van 5 en 10 km, een jeugdloop en een bambinoloop.
De nieuwe organisatie streeft er naar een record aantal deelnemers te verwelkomen in Oploo. Een...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, staande mensen, lucht, boom, buiten en natuur
 
 

Wat vind jij, hebben ze gelijk?

GELDERLANDER.NL
 
 
Vanaf 1 oktober 2018 is heel de verslavingszorg van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid rookvrij.
PEELENMAASVENRAY.NL
 
Vanaf 1 oktober 2018 is heel de verslavingszorg van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid rookvrij.

De Maasheggen zijn in september ook nog heel mooi... Gaat dat zien!

 
Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten en natuur
De Meerstoel
6 uur

De Maasheggen zijn op dit moment misschien wel op haar allermooist, alles is groen en overal kom je de knalrode meidoornbesjes tegen! Nog geen plannen voor zate...

Meer weergeven
 

Twee zusjes zijn overleden, de derde is zwaargewond. In totaal zijn drie gezinnen met kinderen getroffen door het ongeluk.

OMROEPBRABANT.NL
 
OSS - Bij het spoordrama op de spoorwegovergang in de Braakstraat in Oss waren donderdagochtend drie zusjes betrokken. Twee meisjes zijn overleden, de derde is zwaargewond.
 

«   »