Home » regionieuws » regionieuws van vrijdag 21 september

regionieuws van vrijdag 21 september

Gepubliceerd op 21 september 2018 om 17:20

Aan gratis groen afval in Cuijk hangt wel een prijskaartje: CUIJK - Groen afval weer gratis afleveren bij de milieustraat. Het is een vurige wens van onder andere Rob Poel, raadslid in Cuijk. Hij kent vele medestanders. Maar het kost geld, dus wie gaat dat betalen?

GELDERLANDER.NL
 
CUIJK - Groen afval weer gratis afleveren bij de milieustraat. Het is een vurige wens van onder andere Rob Poel, raadslid in Cuijk. Hij kent vele medestanders. Maar het kost geld, dus wie gaat dat betalen?

Met deze tips krijg je minder groenafval: CUIJK - Inwoners van Cuijk moeten sinds 1 augustus betalen voor hun groenafval. Er gaan stemmen op om dit toch weer gratis te maken, maar tot die tijd is het verminderen van het aantal volle groene kliko's de enige manier om kosten te besparen.

GELDERLANDER.NL
 
CUIJK - Inwoners van Cuijk moeten sinds 1 augustus betalen voor hun groenafval. Er gaan stemmen op om dit toch weer gratis te maken, maar tot die tijd is het verminderen van het aantal volle groene kliko's de enige manier om kosten te besparen.
 

Sint Anthonis mikt op volle bak tijdens open (buren)dag: SINT ANTHONIS - Het kan bijna niet anders of het wordt druk tijdens de eerste open dag die de gemeente Sint Anthonis zaterdag verzorgt. Al wekenlang voert Sint Anthonis campagne om de open dag voor het voetlicht te brengen.

GELDERLANDER.NL
 
SINT ANTHONIS - Het kan bijna niet anders of het wordt druk tijdens de eerste open dag die de gemeente Sint Anthonis zaterdag verzorgt. Al wekenlang voert Sint Anthonis campagne om de open dag voor het voetlicht te brengen.
 

Slecht weer: geen lege-stoelen-actie voor verkeersslachtoffers: BOXMEER - De aangekondigde bijeenkomst ‘Een lege stoel voor elk Brabants verkeersslachtoffer’ op zondag 23 september is wegens de weersverwachtingen geannuleerd en wordt verplaatst naar een later moment.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - De aangekondigde bijeenkomst ‘Een lege stoel voor elk Brabants verkeersslachtoffer’ op zondag 23 september is wegens de weersverwachtingen geannuleerd en wordt verplaatst naar een later moment.
 

Reiziger op Maaslijn ziet af: Staan in stank van zweetvoeten: Overvolle treinen irriteren reizigers op de Maaslijn. Over stank van zweetvoeten, een airco die niet werkt en te laat op school komen. Vooral in de spits is het afzien.

GELDERLANDER.NL
 
Overvolle treinen irriteren reizigers op de Maaslijn. Over stank van zweetvoeten, een airco die niet werkt en te laat op school komen. Vooral in de spits is het afzien.
 

Leerlingen Metameer jenaplan Boxmeer vieren Nationale Sportweek

Bewegen is gezond voor jong en oud. Om hier nog eens extra aandacht aan te besteden, kwamen de leerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer op woensdag 19 tot en met vrijdag 21 september in beweging in het kader van de Nationale Sportweek. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun omgeving. Naast een sportieve woensdag op school, organiseerde een aantal tweedejaars leerlingen op donderdag en vrijdag een bewegings...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, zittende mensen, tafel en binnen
 
KLIKNIEUWS.NL
 
BOXMEER | Het is de oudste serviceclub ter wereld, maar toch is er nog veel onduidelijkheid over wat de Rotaryclub precies doet. "Oude mannen, sigaren en cognac? Absoluut niet!", aldus Koert Smedema, lid van de vereniging.
 
 
 
 
 

«   »