Home » regionieuws » Cultureel Café Sint Anthonis start nieuw seizoen

Cultureel Café Sint Anthonis start nieuw seizoen

Gepubliceerd op 21 september 2018 om 17:33

Het Cultureel Café Sint Anthonis start op donderdag 27 september met het nieuwe seizoen in De Heksenboom.

Deze keer opent Harry Peppinck met romantische gedichten, dramatische verhalen, hilarische anekdotes en andere vermakelijke  vertellingen en dat alles verbonden door zijn geestig en humoristisch commentaar. De waarheid ligt hierbij in het midden zoals een Engels gezegde luidt: “The truth is between the lies”. 

Vervolgens zal Imke Beek over haar organische kunstwerken vertellen en met behulp van  foto’s enkele kunstobjecten laten zien. De meestal kleine objecten hebben een natuurlijke uitstraling, doch zijn in hun kleurgebruik en de soms afwijkende vormgeving juist een tegenstelling of aanvulling van de harmonische natuur.       

Daarna zal Piet Wanrooij, secretaris van de gemeente Sint Anthonis, een column verzorgen waardoor de gespreksstof van de toehoorders zeker uitgebreid zal worden. Daarbij zal hij het meestal verhullende ambtelijk taalgebruik zoveel mogelijk vermijden en  zijn persoonlijke visie niet schuwen hetgeen de duidelijkheid ten voordele komt en daarmee het gesprek daarna stimuleert.           

De mogelijkheid tot evaluaties na de optredens van de gasten is zeker aanwezig want er is een ruime pauze tijdens deze presentaties waarbij u de eventuele consumpties kunt nemen. Voor en na de officiële sprekers en tijdens de pauzes zal ons vaste muziekkwartet Chase-4 de sfeer van het Cultureel Café verhogen met hun jazzmuziek, waarbij ook nieuwe arrangementen uit hun omvangrijk repertoire ten gehore zullen worden gebracht.        Kortom, het Cultureel Café is er weer. Een avond met lering en vermaak, met gezelligheid en gespreksstof, met bewondering en kritische opmerkingen of eigenlijk overeenkomstig het poldermodel van Nederland.     

 

Cultureel Café: donderdag 27 september

De Heksenboom, Bosweg 40 te Sint Anthonis

Ontvangst: vanaf 20.00 uur.

Programma: 20.30u

Entree bedraagt € 2,50. Tot ziens.


«   »