overloon nieuws

DE Waardepunten Actie voor de Voedselbank

Gepubliceerd op 28 november 2020 om 16:37

Vanaf begin december is het weer tijd voor de grote Douwe Egberts waardepunten-actie. Spaar je ook mee? De actie duurt de hele maand december.

Vanaf begin december staan de inzamelboxen  in Overloon bij PLUS Verbeeten, Jan Linders en PLUS van Dijck, Jumbo (De Bleek) en Gamma.

In Wanssum bij de Jumbo, in Tienray bij Jan Linders, in Venray bij de Albert Heijn, in Horst bij Jan Linders en PLUS Lucassen, in Vierlingsbeek bij PLUS Verbeeten en in Sevenum bij de Jumbo.

Grijp nu uw kans de punten die u misschien al jaren uitknipt en in een kastje, laatje of blikje bewaart een goede bestemming te geven. Gooi ze in de inzamel box, bij voorkeur gebundeld en geteld per 500 punten. Vorig jaar konden de voedselbanken ruim 134.000 pakken koffie in ontvangst nemen. Voor één pak koffie zijn er 500 punten nodig. Wij zouden het geweldig vinden om de voedselbank Noord Limburg te mogen voorzien van de nodige pakken koffie!

Lionsclub Venray Peelparel, onderdeel van Lions International, steunt deze actie. Er zijn immers ook in onze regio veel gezinnen die steun nodig hebben van de voedselbank. Voor hen is koffie al snel een onbetaalbare luxe.

meer informatie vindt u op https://www.lcvenraypeelparel.nl/ 

facebook https://www.facebook.com/lionsclubvenraypeelparel/

Over LC Venray Peelparel

Lions Club Venray Peelparel werd opgericht op 15 maart 2005. LC Venray Peelparel bestaat uit een groep enthousiaste vrouwen in de leeftijd van 30 tot 70 jaar met uiteenlopende beroepen. Lions zetten zich in voor het maatschappelijk belang - het motto van Lions is dan ook: We serve, wij dienen.

De doelstelling van Lions Venray Peelparel is om een concrete bijdrage te leveren aan projecten die vrouwen en/of kinderen ondersteunen in de regio Venray en de rest van Nederland.


«   »