overloon nieuws

Spaans gipsy kampvuurconcert bij Hoeve de Knol

Gepubliceerd op 31 juli 2021 om 18:39

Op donderdagavond 16 september a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado samen met gipsy flamencogitarist Manito een concert onder de sterrenhemel aan het kampvuur bij Hoeve de Knol.Koudenhoek 1 Holthees.

Het is een echte aanrader voor de romantici onder ons. Men zit deze avond in de open lucht aan een knapperend vuurtje dicht bij de artiesten. 

Met haar temperament krijgt Monica het publiek snel op het puntje van de stoel.  Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. De luisteraar wordt meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.  Dit optreden belooft een en al vuur! 

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ 

De aanvang is 20.30, inloop vanaf 19.30 De entree €15,-, contant af te rekenen ter plaatse Tussen de bedrijven door kan men genieten een drankje en de mooie omgeving.  Reserveringen info@manito.biz of telefonisch 06-23259107 site van de locatie www.hoevedeknol.nl 


«   »