19e editie van de Contiweb Maasheggenloop

Gepubliceerd op 20 juli 2022 om 14:28

Het kan weer! Hardlopen door het oudste cultuurlandschap van Nederland in wedstrijdverband. Op 18 September 2022 vindt in Groeningen de 19e editie van de Contiweb Maasheggenloop plaats.

Net zoals bij de vorige edities is er een afstand voor iedereen. Voor de jongste hardlopers (tot 5 jaar) is er een Bambinoloop (250 meter) en voor de junioren (tot 15 jaar) is er een Jeugdloop (1000 meter). Senioren kunnen kiezen tussen 5 of 10 kilometer. Natuurlijk ontbreekt de Halve Marathon ook dit jaar niet.

 

De belangrijkste punten op een rij:

 

Start en finish in Groeningen (Gemeente Land van Cuijk, tussen Boxmeer en Vierlingsbeek)

Alle afstanden lopen direct in het prachtige Maasheggengebied met UNESCO status.

Past goed in de voorbereidingen van een najaarsmarathon

 

De starttijden op de verschillende afstanden zijn als volgt: Bambinoloop (10:10 uur), Jeugloop (10:25 uur), 5 kilometer (11:00 uur), 10 kilometer (10:45 uur) en de Halve Marathon (10:00 uur). Voorinschrijving is mogelijk tot en met 17 september 2022 en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vÛÛr de start van de wedstrijd. Voor alle jeugddeelnemers is er een leuke herinnering en voor de podiumplaatsen een mooie beker. Voor de Halve Marathon en de 10 kilometer is er, voor zowel dames als de heren, een geldprijs van 100 Euro voor het verbreken van het parcoursrecord.

 

De Maasheggenloop start bij het clubgebouw van de Gilde Groeningen aan de Maasstraat 17 in Groeningen. Hier is ook het inschrijfbureau gevestigd.

 

Voor meer informatie bezoek: www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer, of stel je vraag via email aan wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.