overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 4 september 2022 om 18:39

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

unieke film 'In the hour of Victory’

4 sep. 2022

Moed. Loyaliteit. Liefde. Opoffering. Vier kernwaarden die de basis vormen van deze meeslepende docufilm over de Bermudaanse majoor Anthony F. “Toby” Smith en zijn Amerikaanse vrouw Faith tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Lees meer »

 

Voedselbos Patersveld

4 sep. 2022

ACTIEVE TOBIAS EN PIETER IN VOEDSELBOS STEVENSBEEK Wat doe je als 2 "groene" kleinzoons komen logeren en de tomaten en komkommers zijn thuis al geplukt?

Lees meer »

 

Leer bridgen

3 sep. 2022

De gemeente Land van Cuijk organiseert in samenwerking met de Nederlandse Bridgebond (NBB) het project ‘Denken en Doen!’. Hierbij kunnen 60-plussers leren bridgen én op een gezellige manier met elkaar actief zijn. 

Lees meer »

 

Regio Voetbaldagen

2 sep. 2022

De regio Voetbaldagen in Overloon wordt dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze dagen een daverend succes zijn en dat er meer dan voldoende animo voor is.De voetbaldagen vinden plaats van dinsdag 30 augustus 2022 t/m vrijdag 2 september 2022 op Sportpark de Raay in Overloon. 

Lees meer »

Augustus 2022

 

Familieleden en fly-by bij onthulling informatiebord crash bommenwerper WOII

2 sep. 2022

Ze zijn er maar druk mee, de leden van de werkgroep Bej de Watermeule. De onthulling van het informatiebord bij de crashplek van de Amerikaanse bommenwerper B-17G Flying Fortress nummer 42-39831, neergehaald op 5 november 1943 op de hoek Warmeerweg/ Sleijbergweg, trekt ook internationaal de aandacht. 

Lees meer »

 

Nieuwe ambtsketen voor burgemeester gemeente Land van Cuijk

2 sep. 2022

Word jij de ontwerper en/of maker van de nieuwe ambtsketen voor de burgemeester van de gemeente Land van Cuijk? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd. De winnaar ontvangt maar liefst € 1.000! Een mooie beloning, maar het is dan ook niet zo maar iets. De ambtsketen voor de burgemeester is het symbool van de gemeente Land van Cuijk. Hoe eervol is het als jouw naam hier voor altijd aan verbonden is?

Lees meer »

 

Creatief tijdens de Bouw 3 Daagse

1 sep. 2022

In de laatste week van de vakantie organiseert de Bouw3daagse in Stevensbeek

Lees meer »

 

Vliegbasis Volkel verzorgt missing man formatie bij Indië monument

1 sep. 2022

Op zaterdag 3 september 2022 voeren F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht een missing man formatie uit tijdens de jaarlijkse herdenking over het Nationaal Indië Monument bij Roermond.

Lees meer »

 

Auto raakt lantaarnpaal en belandt in greppel

31 aug. 2022

Een auto is woensdagavond om 17:50 uur op zijn kant beland nadat de bestuurder een lantaarnpaal raakte. Het ongeluk gebeurde op de Vredepeelweg in Overloon. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

Lees meer »

 


«   »