Knallen en kleine explosies tijdens Eyewitness Event

Gepubliceerd op 11 oktober 2022 om 20:14

Komend weekend zal voor het eerst het nieuwe Eyewitness Event plaatsvinden bij Oorlogsmuseum Overloon. Een uniek weekend met allerlei activiteiten en meer dan 300 re-enactors die het leven achter en aan het front van de Tweede Wereldoorlog gaan uitbeelden.

Onderdeel hiervan zijn tweemaal daags een zogenaamde Mock Battle waarin de deelnemers het tegen elkaar opnemen in een vooraf bedacht scenario. Dit zal gepaard gaan met de knallen van losse flodders, rijdende voertuigen en kleine explosies. Dit zal gebeuren onder de strengste veiligheidseisen waarbij alle risico’s vanzelfsprekend zijn doorgenomen met en akkoord bevonden door de politie, gemeente en bevoegd gezag. Houdt u dus rekening met tweemaal daags vanaf 11.30 en 14.30 mogelijke knallen en wat harde geluiden. Mochten daar vooraf vragen over zijn mailt u gerust naar info@eyewitness-event.nl en voor vragen tijdens het evenement belt u onze balie. Alvast dank voor uw begrip!

 

Eyewitness in Overloon

 

Op 15 & 16 oktober vindt het nieuwe Eyewitness Event plaats bij Oorlogsmuseum Overloon. De naam van het event is mede gekozen als eerbetoon aan het Eyewitness Museum in Beek dat vorig weekend voorgoed zijn deuren sloot. Oorlogsmuseum Overloon neemt een deel van de collectie over van het Beekse museum. Vandaag zijn de grote stukken aangekomen in Overloon. Bijzonder is dat een aantal van deze stukken onderdeel uit zullen maken van de displays tijdens het evenement volgend weekend.

Lees meer» op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/1047467_eyewitness-in-overloon