weekoverzicht

Gepubliceerd op 27 november 2022 om 17:07

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

SSS’18 verdient de Overwinning in Beek en Donk

27 nov. 2022

In een gelijk opgaande start van de wedstrijd tegen Sparta’25 uit Beek en Donk kwam SSS’18 al als winnaars kandidaat tevoorschijn. Reeds na 13 minuten werd Bas Joosten op links in de diepte goed aangespeeld en vrij voor de keeper speelde hij de bal over  Bram Werdens in het lege doel: 0-1.

Lees meer »

 

Engelenavond in Kerstsfeer

27 nov. 2022

Op donderdag 8 december vindt in ’t Helder Overloon weer een engelenavond plaats met Marielle Beks.

Lees meer »

 

Overval supermarkt Sint Anthonis in Bureau Brabant

27 nov. 2022

Sint Anthonis Een supermarkt aan De Merret in Sint Anthonis is op donderdag 22 september overvallen. Onder dreiging van het vuurwapen moet de caissière twee kassa’s openen. Maandag tonen we beelden in Bureau Brabant.

Lees meer »

 

winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg Willem Hofmans

27 nov. 2022

De winnaar van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 is bekend! Willem Hofmans (IXON) gaat er met deze felbegeerde prijs vandoor.

Lees meer »

 

NL-Alert testbericht

26 nov. 2022

Ieder half jaar in juni en december zendt de overheid rond 12:00 uur een NL-Alert testbericht uit. Maandag 5 december 2022 is de volgende uitzending.

Lees meer »

 

aanvoerders van SSS’18 dragen zondag OneLove-aanvoerdersband

25 nov. 2022

Voetbal verbindt mensen over de hele wereld. Verschillen doen er niet toe omdat alle voetballers en voetballiefhebbers minimaal één ding gemeen hebben: de liefde voor het voetbal.

Lees meer »

 

Vrijwilliger worden bij Hospice Zenit

25 nov. 2022

Kan versterking van de groep vrijwilligers voor de directe zorg goed gebruiken!

Lees meer »

 

interessante middag bij IVN De Maasvallei

24 nov. 2022

IVN De Maasvallei organiseerde een interessante middag in Beugen bij kunstenares Ans Verdijk waar we veel over trekvogels te weten zijn gekomen Het verhaal over de GIERZWALUW maakte duidelijk dat er zeer bijzondere trekvogels in de wereld rondvliegen

Lees meer »

 

Michel Kuijpers verlaat SSS’18 na drie seizoenen

23 nov. 2022

Hoofdtrainer en coach van de herenselectie Michel Kuijpers verlaat SSS’18 na het huidige seizoen.

Lees meer »

 

Afvalkalender ook dit jaar digitaal

23 nov. 2022

Gemeente Land van Cuijk vindt het belangrijk om haar inwoners juist en effectief te informeren. Door informatie digitaal te verspreiden kan de gemeente snel inspelen op actualiteiten. 

Lees meer »

 

Grootste kerstconcert Land van Cuijk viert jubileum

22 nov. 2022

‘Kerst a la Carte’ zoals wij dit concept al 25 jaar noemen of toch gewoon het ‘Kerstconcert van Fanfare Vriendenkring uit Overloon’? Het maakt ons niet zoveel uit hoe je het 25 jaar geleden opschreef op de kalender of hoe je het nu invoert in je digitale agenda op je telefoon. Dit jaar vieren we dus ons 25e jubileum. Een reden om dit jaar álles uit de kast te halen. Een editie als een ‘neusje van de zalm’ die we maar 2 avonden spelen. Een editie waar je bij moet zijn geweest!

Lees meer »

 

Gemeenteberichten

22 nov. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Eerste kinderdirecteur voor Oorlogsmuseum Overloon

21 nov. 2022

Naast de ‘grote’ directeur heeft Oorlogsmuseum Overloon sinds afgelopen zaterdag ook een Kinderdirecteur. Het museum vond in Liam Spikmans, 13 jaar, uit Eindhoven de perfecte kandidaat. Liam gaf tijdens de Nationale 5 mei viering op televisie een indrukwekkende speech over vrijheid en zijn betrokkenheid bij verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Het museum denkt met het aanstellen van de kinderdirecteur nog meer en beter een aansluiting te vinden bij de jongere doelgroep.

Lees meer »