weekoverzicht

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 18:48

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

SSS’18 behaalt tegen DAW uit Schaijk een gelijkspel

4 dec. 2022

Op een sombere zondag in december moest SSS’18 thuis aantreden tegen het Schaijkse DAW. De Overloners begonnen gretig aan de wedstrijd en in de allereerste minuut was het al bijna raak, maar de kans werd niet in een doelpunt omgezet. DAW was geschrokken en probeerde zich snel te hervinden en slaagde daar goed in. In de loop van de eerste helft kwam de ploeg uit Schaijk steeds beter in het spel en werden een gelijkwaardige tegenstander.

Lees meer »

 

Wordt het Wim Hillenaar of komt er een konijn uit de hoed bij de burgemeestersbenoeming?

4 dec. 2022

Blijft hij of komt er een nieuwe man/vrouw? Dat is eigenlijk de grote vraag bij de onthulling van de naam van de burgemeester van Land van Cuijk komende dinsdag. 

Lees meer »

 

voordracht burgemeester op 6 december

2 dec. 2022

Aanstaande dinsdag 6 december vindt een extra raadsvergadering plaats waarin de burgemeester Land van Cuijk bekend wordt gemaakt.

Lees meer »

 

Gemeente Land van Cuijk behaalt derde trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

1 dec. 2022

Gemeente Land van Cuijk heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij ons nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse.

Lees meer »

 

Natuurlijk mag je ruilen wat je dubbel hebt

30 nov. 2022

COLUMN DWARSKIJKERHet Oorlogsmuseum in Overloon doet oorlogstuig dat het dubbel heeft van de hand. 

Lees meer »

 

Inzameling GFT-e vanaf 1 december tweewekelijks

30 nov. 2022

In de wintermaanden halen we de groente-, fruit- en tuinafval en etensresten (GFT-e)container eenmaal per twee weken op, dit gaat in vanaf 1 december.

Lees meer »

 

Meer Oekraïners naar Overloon, voormalig azc ‘definitief gesloten voor asielzoekers’

29 nov. 2022

OVERLOON - Op het voormalige asielzoekerscentrum in Overloon worden de komende maanden meer Oekraïners opgevangen. Nu verblijven er een kleine 250 oorlogsvluchtelingen. Dat worden er 350.

Lees meer »

 

drukke maand voor Logeko

29 nov. 2022

Al jaren zorgt LOGEKO in de december voor wat licht in deze donkere maand voor de inwoners van Overloon en omstreken met optredens in verzorgingshuis, gemeenschapshuis en kerk.

Lees meer »

 

Gemeenteberichten

29 nov. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

SSS’18 is op zoek naar een trainer / coach voor de herenselectie

28 nov. 2022

Voor het seizoen 2023-2024 is SSS’18 uit Overloon op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer / coach voor de herenselectie. Heren 1 komt op zondag uit in de 2de klasse G en heren 2 speelt in de reserve klasse 2E van het district Zuid 2.

Lees meer »

 

Vliegbewegingen Pale Strike en Black Maple

28 nov. 2022

Vanaf maandag 05 t/m donderdag 08 december vliegen er in verschillende blokken (gevechts)vliegtuigen en helikopters rond in de omgeving De Peel.

Lees meer »