overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 19 februari 2023 om 12:39

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

carnavalsoptocht Kleurrijk en vrolijk

19 feb. 2023 18:53

Overloon zondagmiddag 19 februari-2023 trok de carnavalsoptocht door de straten van Overloon. De carnavalsoptocht was dit jaar weer zoals gewoonlijk kleurrijk. Jong en oud genoten van de optocht of deden er aan mee.

Lees meer »

 

Onthulling uniek verkeersbord tijdens de stunt

18 feb. 2023 23:43

Overloon-Zaterdag 18 februari was er weer een stunt, een vast onderdeel van de carnavalsvereniging de Huibuuke is de stunt.

Lees meer »

 

Prins Joep I ontving als eerste de sleutel

18 feb. 2023 13:46

BOXMEER | Burgemeester Marieke Moorman was vrijdagavond aanwezig bij de sleuteloverdracht van de oude gemeente Boxmeer.

Lees meer »

 

Sint Theobaldusgilde in rouw: overleden Willeke Boom-Arts

18 feb. 2023 12:57

Overloon Gisteren kwam het droevige bericht bereikt dat de voorzitter, hoofdman, secretaris en ere-lid van de gilde Willeke Boom-Arts op 56-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer »

 

Levend Wilgenprieel in Uw tuin

18 feb. 2023

Met kleurrijke Frans-gele wilgentakken is het mogelijk om een wilgenprieeltje in Uw tuin te verwezenlijken.Het is nu de tijd om in de grond te poten en spoedig kunt U heerlijk genieten onder het koele bladerdak in de warme zomertijd.

Lees meer »

 

Zang & theatergroep Oker uit Overloon gaat de uitdaging aan!

17 feb. 2023 18:49

Zang & theatergroep Oker zal op zondag 19 maart deelnemen aan het inmiddels zo bekende “Sing Challenge Festival” dat gehouden wordt in de Schatberg in Sevenum op.

Lees meer »

 

carnavalsoptocht basisschool Josefschool

17 feb. 2023 16:35

OVERLOON – Vrijdag 17 februari wordt er Carnaval gevierd op Basisschool Josefschool ook ‘Stichting de huibuuke komt een bezoek brengen! De kinderen komen allemaal verkleed naar school en gaan flink hossen en feesten in de Gymzaal met de eigen schoolprins en prinses. Ook was er een heuse carnavalsoptocht van groep 1 t/m 8 en de schakelklas trekken door de straten, rond de school van Overloon.

Lees meer »

 

Zilveren award voor Oorlogsmuseum Leukste uitje van Noord-Brabant

17 feb. 2023 09:55

Op dinsdag 14 februari 2023 zijn alle awards uitgereikt tijdens een feestelijke prijsuitreiking. Hier hebben we aandacht besteed aan de top drie van iedere provincie en aan de landelijke winnaars. Welk uitje de landelijke verkiezing zou winnen, bleef een verassing tot het einde. De uitslag lag dicht bij elkaar.

Lees meer »

 

Water Natuurlijk sterk in gemeente Land van Cuijk

16 feb. 2023

UDEN –  Onlangs heeft Water Natuurlijk Aa en Maas de totale kandidatenlijst voor waterschap Aa en Maas vastgesteld. De waterschapverkiezingen zijn tegelijk met de provinciale verkiezingen op 15 maart 2023. Water Natuurlijk, de grootste waterschaps-partij/-beweging van Oost-Brabant, zit nu met 7 personen in het Algemeen Bestuur van Aa en Maas.

Lees meer »

 

Voetbaltrainer in kritieke toestand na betrokkenheid bij zware botsing met vijf auto’s, grote verslagenheid bij SSS’18

15 feb. 2023 19:13

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Maarten Peters, trainer-coach van ons 2de herenelftal, op 28-jarige leeftijd is overleden. Afgelopen maandagavond raakte Maarten betrokken bij een ernstig verkeersongeval wat hem dus helaas fataal is geworden.

Lees meer »

 

Cultureel Café

15 feb. 2023

Het Cultureel Café georganiseerd door Kunstkring Sint-Anthonis is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit is de plek waar álles op het gebied van Kunst en meer Cultuur aangeboden wordt. Hier ontmoeten gasten en geïnteresseerden elkaar. En hier móet je als kunstenaar je verhaal een keer verteld hebben.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

14 feb. 2023

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Nieuws van Schijt aan de Grens

14 feb. 2023

Meer informatie vindt u op 

Lees meer »

 

Tellers gezocht! 50 euro vergoeding

13 feb. 2023

Voor de verkiezingen zijn we op zoek naar inwoners die ’s avonds of de volgende dag de stemmen willen tellen. Lijkt je dat wat? Meld je dan nu aan. Naast een uniek kijkje achter de schermen, krijg je ook een vergoeding van 50 euro.

Lees meer »


«   »