'Carneval vierde same ien Loën, want wá motte thuus doên’!

Gepubliceerd op 8 februari 2024 om 20:01

Carnaval staat alweer bijna voor de deur, dat betekent dat het feestgedruis binnenkort weer losbarst in Huibuukeland! Om ervoor te zorgen dat je geen enkel hoogtepunt van dit festijn mist, hebben we hier alle informatie voor je verzameld. Je vindt hier alle punten die je tijdens carnaval niet mag missen. Dus haal je vrienden bij elkaar en bereid je voor op een onvergetelijke tijd vol plezier en festiviteiten. We kunnen niet wachten om samen met jullie carnaval te vieren!

Kindcentrum 't Loont viert Carnaval met kleurrijke carnavalsoptocht

9 feb. 2024 

OVERLOON – 9 februari is er weer carnaval gevierd op Kindcentrum ’t Loont (basisschool) ook ‘Stichting de huibuuke komt een bezoek brengen! De kinderen komen allemaal verkleed naar school en gaan flink hossen en feesten in het Gemeenschapshuis De Pit met de eigen schoolprins en prinses. Ook was er een heuse carnavalsoptocht trekken door de straten, rond de school van Overloon .Lees meer »

 

HUI-BUUTE Vör de pit ien Loën

10 feb. 2024 18:44

Overloon Op zaterdag 10 februari 2024 vond HUI-BUTE eindelijk zijn primeur in Loën! Gelegen in de charmante omgeving van het  Oktoberplein, tussen de Pit en bakker Degen, bood deze locatie het perfecte decor voor een fantastische middag vol plezier en Gezelligheid.

Lees meer »

 

Kleurrijke Carnavalsoptocht brengt Vreugde en Gezelligheid

11 feb. 2024 19:24

Op zondagmiddag op 11 februari 2024 bracht de vrolijke carnavalsoptocht een golf van kleur en vreugde door de straten van Overloon.

Lees meer »

 

Na meer dan vijftig jaar nemen die van Gerrits afscheid van de Carnavalsoptocht

12 feb. 2024 16:09

Die van Gerrits loopt al vanaf 1972 tot en met 2024  mee in de Carnavalsoptocht in Overloon, maar dit jaar voor de laatste keer. Weej loëpe dit jaor vur de latste kier mit. Mar we zien mekaar nog wel ien de Pit!

Lees meer »

 

'Van Hier nor Daor' zorgt voor ultieme carnavalssfeer

13 feb. 2024 18:39

OVERLOON | Een vast onderdeel van het carnavalsprogramma van Carnavalsvereniging De Huibuuke uit Overloon is het buitenspektakel ‘Van Hier nor Daor’. Zorgde voor een uiterst goede carnavalssfeer. Diverse onderdelen waarbij het op snelheid, handigheid, wendbaarheid en inventiviteit aankomt.

Lees meer »

 

Kroegetocht gildehuis

16 feb. 2024 17:21

De tweede editie van De Kroegetocht, georganiseerd door Carnavalsvereniging De Huibuuke, was een groot succes! Met een nieuwe locatie in het gildehuis van de Sint Theobaldusgilde was het een gezellige en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. De sfeer zat er goed in, en de feestelijke stemming zorgde voor een geweldige avond vol plezier en vermaak.

Lees meer »