weekoverzicht

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 17:20

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl  en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

Olympia’18 won tegen SSS’18

7 apr 2024 20:25

Olympia’18 reisde af naar Overloon voor de derby tegen SSS’18. De nummer negen speelde zo tegen de hekkensluiter. Hekkensluiter SSS’18 vormde volgens Beijer voorafgaan geen makkie.

Lees meer »

 

De vergeten Slag om Overloon is ook na tachtig jaar nog open wond in Peeldorp

7 apr 2024 13:40

In Overloon was nauwelijks feestvreugde te bespeuren bij de bevrijding. Niet zo verwonderlijk. Het toenmalige frontdorp was compleet verwoest tijdens de Slag om Overloon. Naast 1900 soldaten kwamen veertig inwoners om het leven. Kamil Aerts (27) ging van deur tot deur in het dorp, op zoek naar ooggetuigen en nabestaanden, en ontdekte hoe zwaarbeladen het onderwerp tachtig jaar later nog is.

Lees meer »

 

Dinner at the ZooParc Overloon

7 apr 2024 10:08

Dinner at the Zoo is terug en vindt plaats van 31 mei t/m 10 juni 2024! Heb je zin in een buitengewone expeditie? Kom dan naar 'Dinner at the Zoo' en geniet van een heerlijk 4-gangen diner met uitzicht op de bijzondere diersoorten in ZooParc Overloon.

Lees meer »

 

Mike van Driel nieuwe trainer/coach JO19 voor komend seizoen

6 apr 2024 18:29

De 29-jarige Mike van Driel wordt de nieuwe trainer-coach van de JO19 in het seizoen 2024-2025.

Lees meer »

 

school schijt er mee uit

5 apr 2024 11:28

Sjil organiseert dit jaar voor het eerst het schoolverlaterskamp voor groep 8! We nemen hiermee het stokje over van de basisschool, welke heeft gekozen voor een andere invulling van het afscheid.

Lees meer »

 

Hemelvaarttoernooi Volleybalvereniging Sportivo

5 apr 2024 10:22

Dit jaar organiseert Volleybalvereniging Sportivo weer haar jaarlijkse Hemelvaarttoernooi. Op donderdag 9 mei gaan zij er weer een gezellig toernooi van maken.

Lees meer »

 

SSS’18 heeft niets te verliezen in derby tegen Olympia

3 apr 2024 19:04

Olympia’18 reist af naar Overloon voor de derby tegen SSS’18. De nummer negen speelt zo tegen de hekkensluiter. Olympia ging met een goed gevoel paaseieren zoeken. Met 1-0 won het van Rhode waardoor de aansluiting is gevonden. 

Lees meer »

 

Massale belangstelling belevingsdag melkveehouderij Alders

2 apr 2024 16:33

De belevingsdag van melkveehouderij Alders in Overloon was een groot succes. Precieze aantallen werden niet geteld, maar de familie meldt een massale belangstelling op Tweede Paasdag.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

2 apr 2024

Het Gemeentenieuws uit het Land van Cuijk is een belangrijke bron van informatie voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis. Dit nieuwsplatform biedt een overzicht van ontwikkelingen, evenementen, besluiten en projecten die van invloed zijn op het dagelijks leven in deze regio.

Lees meer »

 

DorpsFestival Overloon: Een Dag vol Vermaak en activiteiten ten behoeve van de Alpe d'HuZes

2 apr 2024 13:22

Op tweede paasdag, maandag 1 april, was Overloon het toneel van een bruisend dorpsfestival, georganiseerd door het Team BIG Challenge 11 BUITENGEWOON Overloon. Het festival bood een divers programma met een viering, een vlooienmarkt, een open bedrijven route, een loterij en de verkoop van diverse producten.

Lees meer »