overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 17:09

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Auto raakt slaat over de kop en vliegt in brand

12 jul. 2020

Auto slaat over de kop en vliegt in brand op A73 bij Vierlingsbeek, traumahelikopter landt op snelweg

Lees meer »

 

Politie waarschuwt voor The Blue Whale Challenge

11 jul. 2020

De bizarre challenge bestaat uit vijftig opdrachten die jongeren moeten uitvoeren, met als laatste stadium het plegen van zelfmoord.

Lees meer »

 

Geen doorgang Loën wet ’t 2020 vanwege coronavirus

10 jul. 2020

Vanwege blijvende onzekerheid rondom het coronavirus hebben wij besloten Loën wet ‘t 2020 niet door te laten gaan.

Lees meer »

 

Jos Verhagen wekte pauper Frans tot leven: ‘Het was verslavend’

9 jul. 2020

In drie maanden schreef Jos Verhagen uit Overloon zijn vijfde boek: Arm onder Willem I. De gepensioneerde socioloog (74) focust op twee personen uit het Land van Cuijk. De subtitel luidt Weldadigheid in de vroege 19e eeuw met een Brabants tintje. 

Lees meer »

 

Ongeval met meerdere voertuigen op de A73

8 jul. 2020

Vierlingsbeek/Overloon Op de A73 ter hoogte van Vierlingsbeek is woensdagmiddag rond 13.30 een ongeval gebeurd met meerdere voertuigen.

Lees meer »

 

Militracks opnieuw verplaatst

8 jul. 2020

Lang is er goede hoop gehouden op het kunnen laten doorgaan van Militracks op 19 & 20 september a.s. in het museumpark van Oorlogsmuseum Overloon.Het jaarlijkse evenement (het grootste ter wereld op het gebied van Duitse voertuigtechniek uit de Tweede Wereldoorlog) werd eerder al in verband met de Corona-crisis al verplaatst van mei naar september dit jaar.

Lees meer »

 

Metameer leerlingen krijgen diploma aan huis

7 jul. 2020

STEVENSBEEK | Afgelopen week kregen de leerlingen van Metameer Stevensbeek hun diploma uitgereikt. Door de coronacrisis ging dat dit jaar wel wat anders dan gewend. De mentor kwam namelijk persoonlijk bij de leerling thuis of op een door de leerlingen gekozen locatie. 

Lees meer »

 

Actie ‘Schijt aan de Grens helpt mee’ succesvol

7 jul. 2020

Tijdens de coronaperiode had Schijt aan de Grens een missie: Iets leuks doen voor de mensen die noodgedwongen binnen moeten blijven.  En dat het geslaagd was blijkt uit de vele optredens die plaatsvonden in de maanden april, mei en juni.

Lees meer »

 

workshop vrij schilderen

7 jul. 2020

Op vrijdag 31 juli vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon een workshop ‘vrij schilderen’ plaats. Gaat u de uitdaging aan?

Lees meer »

 

BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor voor Overloonse mountainbikers

6 jul. 2020

Overloon-De mountainbikeclub Loën uit Overloon heeft in het bedrijf Bijenhotelkopen.nl een BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor gevonden. Om de sportieve vriendenclub in het nieuw te steken voor het zomer- en winterseizoen, werd een sponsor samenwerking gezocht met 8 lokale ondernemers. Het BIJ-zondere Overloonse bedrijf Bijenhotelkopen.nl werd als hoofdsponsor gecontracteerd.

Lees meer »

 

Workshop palletschilderen

6 jul. 2020

Overloon- Een leuke zomeractiviteit! Maak uw eigen kunstwerk om buiten van te genieten! Onder begeleiding maakt u dit palletschilderij van uw favoriete afbeelding die u zelf kunt meebrengen of ter plekke kunt uitkiezen.

Lees meer »

 

Politie zoekt getuigen verkeersongeval 

6 jul. 2020

Overloon - Op zaterdag 4 juli omstreeks 02:50 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Theobaldusweg.

Lees meer »

 

 


«   »