overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 26 juli 2020 om 13:46

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Automobiliste overlijdt na eenzijdig ongeluk

26 jul. 2020

OVERLOON | Op de Venrayseweg te Overloon heeft een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste is eerder deze avond met haar auto tegen een boom aangereden

Lees meer »

 

Marietje (95) overleeft corona: 'Ik was vooral heel erg moe, moe, moe’

25 jul. 2020

OVERLOON - Ze is het levende bewijs dat niet iedereen die hoogbejaard is en corona krijgt, ook overlijdt. Marietje van Zutphen-Albers uit Overloon is 95 jaar - ‘op 28 augustus word ik 96' - en heeft corona overleefd. 

Lees meer »

 

vinden P51 Mustang Captain James D. Stevens. Holthees

24 jul. 2020

Zoektocht naar de crashplaats van Captain James D. Stevens 0-427670 401st Fighter Squadron, 370th Fighter group U.S. Army Air Forces vinden P51 Mustang Captain James D. Stevens. Holthees.

Lees meer »

 

kermis in Overloon gaan definitief niet door

23 jul. 2020

Het college van B&W heeft besloten de kermissen die dit seizoen nog op de kalender staan, niet door te laten gaan.Het gaat om de kermissen in Sambeek, Vierlingsbeek, Overloon en Oeffelt. De stijgende cijfers van de besmettingen met corona en de daarop afgegeven adviezen en richtlijnen van de Rijksoverheid en Veiligheidsregio, gaven hiervoor de doorslag.

Lees meer »

 

ZooParc en Oorlogsmuseum genomineerd voor Leukste uitje van Noord-Brabant

22 jul. 2020

De verkiezing Leukste uitje van Nederland 2021 is van start gegaan! Je kunt weer stemmen op jouw favoriete uitje.

Lees meer »

 

Verhuizing Black Bulls naar Overloon van de baan: 'Overstap nu niet de juiste keuze'

21 jul. 2020

STEVENSBEEK | De verhuizing van RC Black Bulls van Stevensbeek naar Overloon is definitief van de baan. Het bestuur van de rugbyclub heeft na maandenlang overleg met SSS'18 de gesprekken stopgezet. "Een overstap nu is simpelweg niet de juiste keuze voor de rugbyclub", stelt voorzitter Frank Volleberg van Black Bulls.

Lees meer »

 

Afsluiting A73

21 jul. 2020

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zullen er naast wegafzettingen ook tijdelijke omleidingen worden ingesteld, waarbij de hieronder aangegeven weggedeeltes zullen worden afgesloten. Het verkeer moet dan omrijden volgens een ingestelde omleidingsroute.

Lees meer »


«   »