overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 10:40

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Wittenhorst won dit keer gemakkelijk van SSS’18

11 okt. 2020

SSS’18 liep snel tegen een achterstand op. Reeds in de 4e minuut was het raak. Wittenhorst mocht de eerste corner nemen. De voorzet werd niet weggewerkt en dat zorgde er voor dat Michiel Hansen snel kon scoren: 0-1. Toch speelde SSS’18 gelijkwaardig en het liet Wittenhorst de bal rustig in de achterhoede rondspelen, zonder dat de Horsterploeg echt gevaarlijk kon worden.Het ging er op lijken dat Wittenhorst weer in SSS’18 een moeilijke tegenstander zou ontmoeten, maar uiteindelijk ging het hun gemakkelijker af.

Lees meer »

Voetbalsters SSS’18 ‘verdiend’ onderuit in Uden

11 okt. 2020

UDEN – De voetbalsters van SSS’18 hadden afgelopen zondag niks in te brengen tegen het veel sterkere UDI’19/CSU. De ploeg van coach Jan van Oijen werd met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Lees meer »

Koninklijke onderscheiding voor Fons van Mil

11 okt. 2020

Fons van Mil uit Overloon ontving op zondag 11 oktober de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Van Soest reikte de onderscheiding uit tijdens een bijeenkomst in ‘De Pit’ in Overloon waar het bestuur formeel afscheid nam van de heer Van Mil als bestuursvoorzitter.

Lees meer »

Aanrijding door voorrangsfout

11 okt. 2020

OVERLOON – zondagmorgen om 11.30 uur heeft er na aanleiding van een voorrangsfout een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Holthesedijk met de Vierlingsbeekseweg in Overloon.

Lees meer »

Sinterklaas komt naar Overloon!

10 okt. 2020

Het comité heeft de klus bijna weten te klaren.Alleen zal de komst van Sinterklaas naar Overloon niet zo zijn als andere jaren!

Lees meer »

 

Geen spoed, wel brandweer

10 okt. 2020

De Nederlandse brandweer introduceert op 12 oktober 2020 een nieuw telefoonnummer voor niet-spoedeisende gevallen.

Lees meer »

 

De corona-app is beschikbaar ga jij hem downloaden?

10 okt. 2020

Na maanden van voorbereiden en weken van testen kan iedereen in Nederland de app CoronaMelder gebruiken. Andere landen maken al langer gebruik van apps om mensen te waarschuwen voor het risico op besmetting. Het gebruik is vrijwillig.

Lees meer »

 

Ladies Rugby Bootcamp

9 okt. 2020

ORC Black Bulls en Fitcamp St Tunnis organiseren samen een Ladies Rugby Bootcamp. LADIES ONLY!

Lees meer »

 

Gastgezinnen gezocht voor statushouders

8 okt. 2020

Omdat ik vlak bij het AZC in Overloon woon, ontmoet ik regelmatig vluchtelingen die een A-status hebben gekregen van de IND. Dat betekent dat ze dan een huis toegewezen krijgen en daar meestal een tijdje op moeten wachten.  

Lees meer »

 

Oefening luchtsteun rond De Peel

5 okt. 2020

Defensie oefent van 5 tot en met 9 oktober de samenwerking tussen militairen op de grond en in de lucht. Dat gebeurt vanaf De Peel. Er vliegen Belgische trainingsvliegtuigen: de Marchetti en de L-39 Albatros Jet-Trainer.

Lees meer »

 

Zou u interesse hebben om bij een Mannenkoor  te zingen ?

6 okt. 2020

ZOU U INTERESSE HEBBEN OM BIJ EEN MANNENKOOR TE WILLEN ZINGEN ? HET BOXMEERS VOCAAL ENSEMBLE ZOU GRAAG NIEUWE LEDEN VERWELKOMEN.

Lees meer »

 

Gft-inzameling Land van Cuijk in de top 10

6 okt. 2020

Trots! De inwoners van onze 6 gemeenten scheiden hun groente-, fruit- en tuinafval (gft) erg goed. De 6 gemeenten staan hiermee in de top 10 van Nederland. Dat blijkt uit cijfers over 2019 van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees meer »

 

Steun jij jouw club/vereniging met Rabo ClubSupport?

5 okt. 2020

In de afgelopen maand konden clubs en verenigingen zich inschrijven voor Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, haar netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.Jij beslist mee!

Lees meer »

 

Een vluchteling-handje is gauw gevuld

5 okt. 2020

Een 3 jarig kindje uit Nigeria is na een lange reis in het AZC Overloon terecht gekomen Hij ziet zijn vriendjes op fietsjes voorbij komen en hij heeft maar 1 droom : "Ik wil ook fietsen”

Lees meer »

 


«   »