overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 29 november 2020 om 10:27

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

DE Waardepunten Actie voor de Voedselbank

28 nov. 2020

Vanaf begin december is het weer tijd voor de grote Douwe Egberts waardepunten-actie. Spaar je ook mee? De actie duurt de hele maand december.

Lees meer »

 

Onvoorwaardelijke celstraffen voor stelende asielzoekers

27 nov. 2020

Nadat het Openbaar Ministerie (OM) donderdag op een speciale zitting bij de politierechter onvoorwaardelijke celstraffen eiste tegen een groep asielzoekers.afkomstig van het asielzoekerscentrum (azc) in Budel Grave en Overloon. 

Lees meer »

 

baby geboren in azc

27 nov. 2020

Overloon-Het gezin van Mohi Eddin Alaich en Amira Deeb uit Syrie werd onlangs verblijd met de geboorte van het zesde kind, een zoon.

Lees meer »

 

Agressieve asielzoeker van Overloon naar speciaal azc

26 nov. 2020

OVERLOON / DEN BOSCH - Stinkend naar alcohol en agressief stapte de 53-jarige H. M. stapte op 23 oktober 2020 af op een medewerker van het COA in het asielzoekerscentrum in Overloon. Hij haalde volgens getuigen zijn hand langs zijn keel en begon de man in het Engels uit te schelden. 

Lees meer »

 

Sinterklaas Kidsquiz

25 nov. 2020

Zaterdag 5 december organiseert Partycentrum Bos om 15:00 een Sinterklaas Kidsquiz, gezellig met de kinderen op de bank meedoen met deze leuke quiz! Heb je een Pietenontbijt besteld dan krijg je een gratis deelname. 

Lees meer »

 

Bibliotheken land van Cuijk helpen bij invullen enquête gemeente Land van Cuijk

25 nov. 2020

De gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gaan herindelen. Op dit moment kunnen alle inwoners van de toekomstige gemeente Land van Cuijk via een digitale enquête aangeven wat zij belangrijk vinden in hun dorp en waar zij over mee willen praten.

Lees meer »

 

Samen Sterk haalt maar liefst 31.000 euro op voor goede doelen

25 nov. 2020

REGIO | Samen Sterk, de gezamenlijke collecte voor landelijke goede doelen, heeft in Overloon, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem maar liefst 31.000 euro opgehaald.

Lees meer »

 

NATUUR IN HUIS VOOR DE KINDEREN

25 nov. 2020

Kabouter en paddenstoel maken en schilderen Zoek dunne en dikke takken van bijv. hazelaar of wilg.

Lees meer »

 

3 Dagen Pieten Drive

24 nov. 2020

Wij zijn net gebeld door de enige echte sinterklaas. De komende drie drive dagen nemen de Pieten de Drive van ons over.Op 28-11, 29-11 & 5-12  zullen de Pieten zorgen dat al het lekkers bij jullie aan de auto gebracht gaat worden.

Lees meer »

 


«   »