overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 18 april 2021 om 14:19

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

straat in beeld

18 apr. 2021

De betekenis van straatnamen is vaak zeer verrassend.Veel straatnamen duiden op een bepaalde periode in de geschiedenis of zijn de namen van mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld.

Lees meer »

 

Nationale Museumweek 2021

17 apr. 2021

Van 19-25 april 2021 staan de Musea te popelen hun deuren weer veilig voor je te openen. Zolang ze verplicht gesloten zijn, kan dat nog niet. Vandaar dat deze editie van de Nationale Museumweek digitaal is. 

Lees meer »

 

Land van Cuijk met drie innovaties vertegenwoordigd in Dutch Dairy Challenge

16 apr. 2021

HAPS / OVERLOON | De eerste editie van de Dutch Dairy Challenge wordt dinsdag 20 april afgetrapt. Dit initiatief helpt Nederlandse melkveehouders met het uitwerken van nieuwe innovaties binnen de sector. 

Lees meer »

 

Bezempjes maken van wilgentakjes

16 apr. 2021

Het is voorjaar en voor veel mensen is dit de tijd voor een extra schoonmaak van huis en tuin

Lees meer »

 

Afrikaans Echtpaar Dankbaar Voor Wandelwagen

14 apr. 2021

Een jong Afrikaans gezin in AZC Overloon heeft onlangs een tweeling baby gekregen. Graag zouden zij een tweeling wandelwagen willen om in deze mooie lente heerlijk te kunnen wandelen in de bosrijke omgeving van Overloon.

Lees meer »

 

Rust en stilte in jezelf

14 apr. 2021

Veel volwassenen ervaren regelmatig onrust en spanning in hun lijf, voelen zich onzeker of hebben het gevoel zichzelf zo nu en dan kwijt te zijn. Bijna iedereen heeft het druk en daarnaast zijn er behoorlijk wat uitdagingen in ons leven, waar we mee om mogen leren gaan. 

Lees meer »

 

Coronaboetes - jaarcijfers

14 apr. 2021

gemeente Boxmeer- De politie heeft in een jaar tijd in totaal 145 coronabekeuringen uitgeschreven Het grootste deel van de bekeuringen is uitgeschreven vanwege overtreding van de avondklok,57

Lees meer »

 

Jonge azc bewoners brengen hiphop nummers met videoclip uit

13 apr. 2021

jongeren woonachtig op verschillende asielzoekerscentra, waaronder het azc van Overloon, hebben afgelopen jaar in samenwerking met rapper Rivelino Rigters en filmmakers Aqil Dahhan en Ainslie Gilewski een aantal hiphop nummers met videoclips uitgebracht. De jongeren hebben gezamenlijk de tekst voor de muziek en de scripts voor de videoclips geschreven.

Lees meer »

 

Openingsplan: stap voor stap meer mogelijk

13 apr. 2021

We staan op een bijzonder punt. De besmettingen met het coronavirus nemen nog steeds toe. Ook liggen er nog te veel mensen met corona in het ziekenhuis. Aan de andere kant: er worden nu snel steeds meer mensen gevaccineerd.

Lees meer »

 

HARRIE certificering voor Impact-Spots in Overloon

12 apr. 2021

OVERLOON | Om mensen met een arbeidsbeperking duurzaam aan het werk te krijgen faciliteert het UWV, in samenwerking met WerkgeversServicepunt Noordoost Brabant, zogeheten HARRIE-trainingen. 

Lees meer »

 

SSS’18 gaat met selectie van 42 spelers nieuwe seizoen in

11 apr. 2021

OVERLOON | De selectie van SSS’18 ondergaat geen wijzigingen voor het nieuwe seizoen. 

Lees meer »

 


«   »